Administratief medewerker zakelijk

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsgericht, flexibel persoon die aandacht heeft voor details. Ben jij de persoon die wij zoeken?, reageer dan nu op onderstaande vacature

Over SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zijn wij voor een periode tot en met januari 2018 op zoek naar een fulltime administratief medewerker polisverwerking. Het takenpakket bestaat uit het verwerken van polis-stukken binnen het administratiesysteem ANVA. Voor deze functie dien je over de volgende competenties te beschikken: kwaliteitsgerichtheid, flexibiliteit, zelfstarter (proactief) en aandacht voor details.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een MBO-diploma Bank- en verzekeringswezen;
  • Je beschikt minimaal over WFT Basis en bij voorkeur WFT Schade;
  • Op zelfstandige en proactieve wijze nauwkeurig kunnen werken;
  • Bij voorkeur ervaring met ANVA;
  • Ervaring binnen een soortgelijke functie is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via tel. 088-5514260.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.