Acceptant Brand

Over SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als Acceptant Brand op de afdeling Acceptatie Zakelijk, maak je deel uit van de afdeling acceptatie in Rotterdam en heb je een adviserende en commerciële rol. Je bent voor agenten het aanspreekpunt en bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerken van acceptatievraagstukken en het opmaken van polissen en behoud en acquisities van zakelijk gerelateerde assurantiezaken.

Jouw werkzaamheden

  • Je voert zelfstandig onderhandelingen en besprekingen met onze verzekeraars over bestaande en nieuw af te sluiten verzekeringscontracten;
  • Administratief zelfstandig en nauwkeurig kunnen verwerken van polisstukken
  • Je zorgt voor een goede relatie met de klant(en), subagent(en) en verzekeraars;
  • Je doet voorstellen die voldoen aan de gestelde WFT-advies richtlijnen;

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van het diploma WFT- certificaten bij voorkeur aangevuld met WFT- Volmacht (voorheen(Assurantie A). Je bent minimaal 38,75 uur beschikbaar;
  • Je hebt enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Je bent klantgericht en bent commercieel ingesteld;
  • Je hebt sensitiviteit voor de (zakelijke) behoefte van jouw klanten,

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Lans via tel. 010-4418922.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

2017-11-28T11:05:36+00:00