[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Accountant. Kies oplossingsgericht

Accountantskantoren worden gedwongen een fundamentele keuze te maken betreffende de inrichting van de adviespraktijk. Een keuze die verband houdt met de complexiteit van het pensioendossier en de verdubbeling van het toezicht. Want niet alleen de fiscus kijkt met u mee, maar ook de Autoriteit Financiële Markten. Het wettelijke regime voor pensioenadvies brengt u op het pensioendossier van de DGA in een adviesspagaat. Als geen ander weet SAA Pensioenen daarmee om te gaan.

Collectief pensioen. Een specialistische aanpak

De rol van de accountant wordt in de pensioendiscussie te vaak onderbelicht. De actieve rol gaat verder dan alleen de directeur grootaandeelhouder. Ook de fiscale en juridische aspecten van het collectief pensioen vraagt toezicht en controle, en daarmee een specialistische aanpak. Bij veel pensioenregelingen komen zaken aan het licht die een grote impact kunnen hebben op het voortbestaan van het bedrijf van uw cliënt. Vaak is de regeling fiscaal gezien wel goed ingericht, maar is deze niet goed uitgevoerd en zijn er nogal wat valkuilen op arbeid juridisch en civiel juridisch gebied. Niet direct uw aandachtsgebied, echter de uitwerking hiervan kan de liquiditeits- en de vermogenspositie van uw cliënt in gevaar brengen. En daarmee valt het direct binnen uw zorgplicht.

Ondersteuning voor accountants en fiscalisten

U staat voor kwaliteit in uw rol als accountant of fiscalist. Bij advies over een pensioenregeling in eigen beheer gaat het dan ook om meer dan alleen actuariële berekeningen en het passieveren van de pensioenreserve op de balans. Kortom; het beheren van risico’s en een optimale verslaglegging vragen zowel voor het collectief pensioen als voor de DGA om een specialistische aanpak. Een aanpak die SAA Pensioenen graag vorm geeft.

SAA Pensioenen biedt u expertise en ervaring voor betrouwbare adviezen op het pensioendossier.

De voordelen voor accountants en fiscalisten

  • Uw klanten krijgen optimale ondersteuning op hun pensioendossier.
  • U beschikt te allen tijde over een volledig gedocumenteerd dossier.
  • Uw klanten ervaren de toegevoegde waarde van up-to-date adviezen.
  • U realiseert tijdwinst en bespaart kosten.

Geïnteresseerd in de strategische ondersteuning van SAA Pensioenen? Maak hier uw afspraak voor een verhelderend gesprek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”nobg” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ parallax_speed=”0.1″ bg_type=”no_bg” bg_grad=”background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #E3E3E3));background: -moz-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -webkit-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -o-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -ms-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_repeat=”repeat” bg_image_size=”cover” bg_img_attach=”scroll” parallax_sense=”30″ animation_direction=”left-animation” animation_repeat=”repeat” bg_override=”0″ parallax_content_sense=”30″ fadeout_start_effect=”30″ overlay_pattern_opacity=”80″ seperator_type=”none_seperator” seperator_position=”top_seperator” seperator_shape_size=”40″ seperator_svg_height=”60″ seperator_shape_background=”#ffffff” seperator_shape_border=”none” seperator_shape_border_width=”1″ icon_type=”no_icon” icon_size=”32″ icon_style=”none” icon_color_border=”#333333″ icon_border_size=”1″ icon_border_radius=”500″ icon_border_spacing=”50″ img_width=”48″ ult_hide_row_large_screen=”off” ult_hide_row_desktop=”off” ult_hide_row_tablet=”off” ult_hide_row_tablet_small=”off” ult_hide_row_mobile=”off” ult_hide_row_mobile_large=”off”][vc_column width=”1/1″][vc_widget_sidebar show_bg=”false” sidebar_id=”sidebar_15″][/vc_column][/vc_row]

2015-10-30T14:29:29+00:00