Accountmanager (Diemen)

 

Hoofdstad Verzekeringen is een assurantiemakelaar die actief is in de transport-, scheepvaart-, industrie- en bouwsector. Hoofdstad vindt haar oorsprong als familiebedrijf dat in 1974 is opgericht. Wij maken deel uit van SAA, de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt.

Wij verstaan het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. Wij zijn er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Om aan alle klantwensen te kunnen blijven voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor in Diemen zijn wij op zoek naar een Accountmanager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden en beheren van je eigen portefeuille. Dit doe je door het onderhouden van goede contacten met bestaande en nieuwe relaties, voor wie je adviseert en bemiddelt in schadeverzekeringen.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het bezoeken van bestaande relaties en proactief adviseren op verzekeringsgebied;
 • Zelfstandig acquireren van relaties en genereren van nieuwe zaken bij bestaande relaties;
 • Onderhouden van netwerken met zowel klanten als verzekeraars;
 • Analyseren en beoordelen van marktontwikkelingen, verzekeringsproducten en prijsstellingen;
 • Ondersteunen van collega’s op vakinhoudelijk gebied;
 • Cross-selling bij bestaande en nieuwe relaties;
 • Zorgdragen voor uitstekende communicatie naar de relatie.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau aangevuld met Wft-diploma’s;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Accountmanager;
 • Je hebt ervaring in de financiële dienstverlening of verzekeringsbranche;
 • Je bent zelfstandig, beschikt over een resultaatgerichte, proactieve en commerciële instelling en legt gemakkelijk nieuwe contacten.

Van ons voor jou

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Je krijgt de beschikking over een leaseauto en bieden een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden.

Denk jij dat dat nóg beter gaat met jou in ons team?
Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Personeelszaken via tel. 088-5514260. Een assessment en pre employment screening kunnen deel uitmaken van het sollicitatie proces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2018-04-12T10:09:09+00:00