Administratief medewerker polisverwerking

Over SAA Verzekeringen

SAA Verzekeringen, kortweg “SAA”, is de grootste onafhankelijke speler in de Nederlandse assurantiemarkt. SAA is een snel groeiend bedrijf met een zeer ruim product aanbod en breed klantenbestand. Zo adviseren wij klanten bij de aanschaf van een particuliere bromfietsverzekering, maar bieden wij ook bijvoorbeeld grootzakelijke maatwerkoplossingen als verzekeringen voor zeeschepen van rederijen. SAA verstaat het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. SAA levert ook diensten en oplossingen aan ruim 1.000 assurantie tussenpersonen in Nederland.

Voor onze volmachtgevers zorgen wij voor een goed rendement op de portefeuille en een proactief beheer van de lopende verzekeringen. Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, goed kan samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een fulltime Administratief Medewerker binnen de backoffice van afdeling Acceptatie Particulier. Het takenpakket bestaat o.a. de provinciale polis- verwerking in ANVA van diverse schadeverzekeringen. Voor deze functie dien je over de volgende competenties te beschikken: kwaliteitsgerichtheid, flexibiliteit, zelfstarter (proactief) en aandacht voor details.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een MBO-diploma Bank- en verzekeringswezen, of vergelijkbaar;
  • Je beschikt minimaal over WFT Basis en bij voorkeur WFT Schade particulier;
  • Op zelfstandige en proactieve wijze nauwkeurig kunnen werken;
  • Bij voorkeur ervaring met ANVA;
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken via tel. 088-5514260.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

2018-10-08T09:46:02+00:00