Administratief medewerker polisverwerking schade

Zoek jij een baan bij een snel groeiende speler in de assurantiemarkt, waar je leuke mensen ontmoet en je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SAA is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in de assurantiemarkt. Dit willen wij verder uitbouwen door goed, beter, best te zijn in ons dynamische vak en de klant centraal te stellen.

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Rotterdam zoeken wij een fulltime administratief medewerker polisverwerking- schade. Het takenpakket bestaat uit de provinciale polisverwerking van schadepolissen binnen het administratiesysteem ANVA. Waaronder het doorvoeren van polismutaties en het verwerken van premie- en provisieboekingen. Voldoe jij aan de omschrijving: kwaliteitsgericht, flexibel, zelfstarter (proactief) en heb jij aandacht voor details? Dan ben jij wellicht onze ideale kandidaat.

Wat heb je nodig?

  • MBO-diploma Bank- en verzekeringswezen of vergelijkbaar;
  • Je beschikt minimaal over WFT Basis;
  • Een zelfstandige, proactieve werkhouding en nauwkeurigheid;
  • Bij voorkeur ervaring met ANVA;
  • Ervaring binnen een soortgelijke functie is een pré.

Van ons voor jou:

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om jezelf verder te ontwikkelen en bieden je diverse opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? Meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl. Voor vragen omtrent deze vacature kun je contact opnemen met Ramona Engels via telefoonnummer 088-5514260.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

2018-07-05T15:05:13+00:00