Administratief Medewerker Transport

 

Over SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. De organisatie van SAA kenmerkt zich door een platte structuur en een informele omgangsfeer. Dit betekent korte lijnen en geen ingewikkelde structuren, waardoor zaken snel opgepakt kunnen worden en er meer ruimte is voor originaliteit en ondernemerschap.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als Administratief Medewerker maak je deel uit van de afdeling Co-Assurantie transport in Rotterdam en heb je een administratieve rol en ondersteun je de sluiters. Je bewaakt de diverse processen van beurszaken.

In deze functie houd je je bezig met werkzaamheden zoals:

  • Opmaken van (Co-assurantie)polissen;
  • Proces controle;
  • Bewaken van de financiële administratie.

Jouw profiel

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling;
  • Je hebt oog voor kwaliteit;
  • Bekendheid met ANVA is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je de ervaring en persoonlijkheid om deze functie succesvol te vervullen, dan gaan wij graag met jou in gesprek en adviseren wij je om zo snel mogelijk te reageren! Stuur jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer Lans via tel. 010-4418922.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-09-07T11:47:31+00:00