Adviseur vermogen

SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt. Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. Service en klantgerichtheid staan bij SAA hoog in het vaandel! Het succes van SAA wordt bepaald door een ambitieuze en professionele instelling. Dit betekent ruimte voor originaliteit, ondernemerschap en ruime bevoegdheden. We zoeken mensen die zich prettig voelen in een informele werkomgeving, die de handen uit de mouwen willen steken, open zijn, respect hebben voor anderen en verantwoordelijkheid aan kunnen.

Het team

De afdeling Leven binnen SAA bestaat uit een enthousiast team van professionals met een no-nonsens mentaliteit. In het team werken adviseurs en administratief medewerkers nauw samen om de particuliere relaties optimaal van dienst te kunnen zijn. Het team is verantwoordelijk voor het adviseren van, bemiddelen in en beheer van complexe en/of impactvolle (niet hypotheek-gebonden) producten in de portefeuille en streeft hierbij naar excellente dienstverlening aan onze relaties.

De functie

Als Adviseur Vermogen/Financieel Adviseur ben je verantwoordelijk voor een servicegericht, inhoudelijk en deskundig advies op het gebied van vermogensopbouw en levensverzekeringen voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Je hebt virtueel contact. Dat wil zeggen, per e-mail, telefonisch en middels webcam. Met name het inventariseren en analyseren van de klantbehoefte en deze vertalen naar een passend en compliant advies is een belangrijk onderdeel van het werk.

Profiel

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • In het bezit van diploma’s die benodigd zijn in het kader van de WFT om te mogen adviseren;
  • 2 jaar recente ervaring met het adviseren van producten;
  • Ervaring met financiële planning is een pre;
  • Goed bekend met de veranderende wetgeving op het gebied van complexe en impactvolle producten;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Inlevingsvermogen, proactief, enthousiast, ondernemend, energiek;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Een gevarieerde en verantwoordelijke functie in een bedrijf met brede expertise. Een goede honorering afhankelijk van leeftijd en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij SAA heerst een prettige werksfeer en ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je mailen: pz@saa.nl. Een pre-employment screening maakt deel uit van het sollicitatie proces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.