SAA Extranet 2017-11-22T10:41:38+00:00

SAA Extranet

Heeft u een aanstelling bij ons dan kunt u gratis gebruik maken van ons SAA Extranet. Met het SAA Extranet kunt u direct online premies vergelijken, aanvragen indienen, financiële overzichten bekijken en up-to-date statistieken van de opgeslagen, ingediende en verwerkte aanvragen.

Producten en branches

Het SAA Extranet biedt u verschillende mogelijkheden met betrekking tot de keuze voor het juiste product voor uw klant. Zo heeft u ruime keuze in verschillende volmacht maatschappijen in elke branche. Welke branches zijn beschikbaar in het SAA Extranet? Motorrijtuigen is onderverdeeld in personenauto, bestelauto en motor. Daarnaast bieden wij ook een vijftal simple risk branches in de volmacht aan, namelijk een aansprakelijkheids-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand- en doorlopende reisverzekering voor particulieren.

Naast alle bovengenoemde volmacht producten, bieden wij ook nog een Zorgvergelijker aan. Hiermee kunt u voor uw klant een vergelijk maken van verschillende zorgverzekeringen.

Continu in ontwikkeling

Het SAA Extranet wordt door een ervaren team binnen SAA gebouwd. Zo blijft ons Extranet continu in ontwikkeling en kunnen wij u het beste gebruiksgemak bieden. Daarnaast onderhouden wij contact met onze adviseurs om ervoor te zorgen dat het platform blijft voldoen aan uw wensen.

Daarnaast blijft u binnen het SAA Extranet op de hoogte van onze ontwikkelingen en vernieuwingen en kunt u uw feedback doorgeven. Zo zijn wij samen in beweging om zowel u als uw klanten het beste te kunnen bieden.

Alles in één pakket

In het SAA Extranet kunnen de producten binnen één pakket worden gesloten en kan direct een pakketaanvraag worden ingediend. Wij hebben hiervoor een speciale ‘pakket selector’ ontwikkeld die, afhankelijk van de gekozen producten, automatisch het goedkoopste pakket voor u selecteert. Wel zo makkelijk! Daarnaast bestaat natuurlijk nog altijd de mogelijkheid om een ander pakket te kiezen.

Naast de pakket selector geven wij ook pakketkorting bovenop de scherpe tarieven die al uit de vergelijker komen.

Gebruik SAA Extranet gratis

Heeft u een aanstelling bij ons dan kunt u gratis gebruik maken van het SAA Extranet. Heeft u nog geen aanstelling of toegang tot het SAA Extranet? Dan kunt u deze aanvragen door op onderstaande button te klikken of te bellen naar onze afdeling agentenbeheer via: 088 – 551 4250 (openingstijden: ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur). Duizend andere kantoren gingen u al voor!

toegang aanvragen

De voordelen van ons Extranet

  • Gemakkelijk online vergelijken, kiezen en sluiten

  • Verschillende verzekeraars te combineren in één pakket

  • Financiële overzichten zoals borderellen, rekening-couranten en openstaande facturen

  • Pakket selector welke voor u automatisch het goedkoopste pakket selecteert

  • Pakketkorting

  • Toegang tot actuele informatie en vaknieuws

  • Groot gebruiksgemak

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten dan kunt u contact opnemen met onze afdeling agentenbeheer via agentenbeheer@saa.nl of te bellen naar: 088 – 551 4250 (openingstijden: ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur).