Besparen is makkelijker dan u denkt!

Elke maand ziet u dat de vaste lasten en de dagelijkse uitgaven afgeschreven worden. En iedere maand weer verbaast u zich over de hoeveelheid geld dat u uitgegeven heeft. Besparen is vaak makkelijker dan u denkt.

Besparen op dagelijkse uitgaven

Het is mogelijk om te besparen op vaste lasten en dagelijkse uitgaven. Als eerst geven wij een aantal tips om te besparen op de dagelijkse uitgaven:

  • Doe de lampen standaard uit in ruimtes waar u zich niet bevindt.
  • Zet de verwarming alleen aan wanneer de ramen en deuren gesloten zijn of doe een trui aan. Een graadje lager scheelt gemiddeld € 50,- per jaar.
  • Draai de was alleen wanneer de wasmachine vol is en probeer iets kouder te wassen dan normaal.
  • Douche minder lang.
  • Koop wat vaker huismerkproducten of let op de aanbiedingen.
  • Wanneer het huishouden uit 1 of 2 personen bestaat, probeer dan pasta- of rijstgerechten voor vier personen te maken en bewaar het overgebleven eten in de vriezer.
  • Vergelijk producten en gebruik kortingscodes.

Besparen op de hypotheek

Wilt u besparen op grotere uitgaven zoals uw hypotheek? Neem dan contact op met onze hypotheekadviseurs, zodat zij voor u na kunnen gaan of renteherziening voor u verstandig is. Gezien de lage rentestand op dit moment kan dit zo € 100,- in de maand schelen.

Bereken uw maximale hypotheek

Bent u benieuwd naar wat u maximaal aan hypotheek kunt krijgen en welke maandlast hierbij hoort?

Bereken uw maximale hypotheek

Besparen op verzekeringen

In de verzekeringsbranche concurreren verzekeraars flink tegen elkaar, daarom is het verstandig om ieder jaar een nieuwe vergelijking te maken.

Autokosten

Bij de meeste personenautoverzekeringen wordt de premie berekend over het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Controleer op uw polis of de kilometrage niet te hoog ingeschaald staat. Staat deze te hoog? Dan is het verstandig om te verlagen. Als u vaker gebruikmaakt van het openbaar vervoer of de fiets, blijven de brandstofkosten laag, wordt het aantal kilometers dat u rijdt lager èn u draagt ook nog eens bij aan het milieu!

Is uw autoverzekering nog steeds de beste?

Vergelijk op prijs en dekkingen.

Vergelijk autoverzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering is een verzekering waar u op dit moment goed op kunt besparen. Vergelijk uw huidige overlijdensrisicoverzekering met andere aanbieders, wellicht dat uw premie omlaag kan.

Overlijdensrisicoverzekering

Kan uw premie omlaag?

Vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

Wilt u meer weten

Wilt u weten of u kunt besparen op uw verzekeringen en/of hypotheek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

2018-11-14T14:42:12+00:00