Beurs)sluiter Brand

 

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt. Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

De organisatie van SAA kenmerkt zich door een platte structuur en een informele omgangsfeer. Dit betekent korte lijnen en geen ingewikkelde structuren, waardoor zaken snel opgepakt kunnen worden en er meer ruimte is voor originaliteit en ondernemerschap. Wij zijn op dit moment op zoek naar een sluiter brand vanwege de groei in onze portefeuille. In deze functie maak je deel uit van het beursteam in Rotterdam.

Wat ga je doen als (beurs)Sluiter Brand?

 • Zelfstandig voeren van besprekingen en onderhandelingen met verzekeraars betreffende bestaande en nieuw te sluiten verzekeringscontracten;-
 • Verzorgen van maatwerk oplossingen voor zakelijke relaties;
 • Ontwikkelen en bestendigen van de relatie met klanten, subagenten en verzekeraars;
 • Opmaken van (beurs)polissen;
 • Stelt gemotiveerde voorstellen samen inclusief de verzekeringstechnische interpretatie van risico’s, waarin praktische en technische feiten gecombineerd worden;
 • Stelt gemotiveerde voorstellen samen conform de daarvoor geldende WFT-advies richtlijnen.

Jouw profiel:

 • HBO denk- en werkniveau en in bezit van het diploma Wft-Volmacht (voorheen Assurantie A), Branchediploma Brand is een pre;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beschikt over overtuigingskracht en bent gedreven;
 • Je bent analytisch sterk en klachtgericht;
 • Je bezit uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je de ervaring, diploma’s en persoonlijkheid om deze functie succesvol te vervullen, dan gaan wij graag met jou in gesprek en adviseren wij je om zo snel mogelijk te reageren!

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer A.P. Lans via tel.: 010-4418922. Je sollicitatie met curriculum vitae kun je mailen naar: pz@saa.nl.

 

 

 

 

 

 

 

2019-01-28T10:16:52+00:00