Nieuwsbrief
november 2018

Inhoudsopgave

De voordelen van een rechts­bijstand­verzekering

Juridische hulp

Heeft u juridische hulp nodig?  Dan bent u blij met de rechts­bijstand­verzekering die u via SAA heeft afgesloten. De kosten voor juridische hulp kunnen hoog oplopen. U betaalt minimaal € 135,- per uur voor advocaat­kosten, maar met de juiste verzekering betaalt u niets voor deze hulp.

Met een rechtsbijstandverzekering krijgt u juridische hulp bij een meningsverschil of conflict. Let wel goed op de dekking van uw polis. Heeft u niet de juiste dekking, dan krijgt u in de meeste gevallen alleen een eenmalig gratis juridisch advies inzake uw geschil.

U wordt ontzorgd

Met een juist advies en de vakkundige onderhandelingen van de medewerkers bij verzekeraars worden veel conflicten opgelost zonder tussenkomst van een rechter. Mochten er toch stappen naar een rechter noodzakelijk zijn, dan wordt u daarin ook begeleid. U kunt ook in overleg met uw verzekeraar kiezen voor externe hulp. Afhankelijk van het bedrag op uw polis krijgt u hiervoor een vergoeding.

Dekking

Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden voor uw polis:

  • Verkeer
  • Consument en wonen
  • Inkomen
  • Fiscaal en vermogen

De beste oplossing

Wij zoeken voor u de beste oplossing. Wij gaan met u kijken welke risico’s u loopt en welke verzekering het meest geschikt is. Ook kijken wij of u dubbel verzekerd bent. Zo heeft u waarschijnlijk al een rechts­bijstand­verzekering bij uw auto­verzekering.  Wellicht is het voordeliger om de verzekering onder te brengen in uw pakket vanwege de pakketkorting.

Wilt u meer weten?

Of heeft u nog vragen dan kunt u met ons contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

2018-09-24T09:26:37+00:00