[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Fouten in pensioenregelingen kunnen veel geld kosten

Met de komst van de wet WFT-pensioenregister, die dit jaar in werking trad, staan tussenpersonen voor een belangrijke en soms lastige keuze. Gaan ze door met de advisering van pensioenen? Of kunnen ze beter stoppen?

Bij meer dan de helft van de pensioenregelingen constateren wij (uitvoerings)fouten. Of de intermediair zijn pensioencontracten nu overdraagt of niet, de aansprakelijkheidsrisico’s zijn daarmee niet weg en het financiële risico is groot.

Dit is een van de onderwerpen die worden besproken in de drie bijeenkomsten die SAA Pensioenen deze maand voor tussenpersonen organiseert.

  • Maandag 19 maart van 14.30 uur tot 17.00 uur, locatie ‘t Veerhuis te Nieuwegein.
  • Donderdag 22 maart van 14.30 uur tot 17.00 uur, locatie Mercure Hotel te Zwolle.
  • Dinsdag 27 maart van 14.30 uur tot 17.00 uur locatie Van der Valk Hotel Eindhoven.

‘Het rommelt in de markt en wij merken dat het maken van een keuze niet makkelijk is voor onze tussenpersonen. En al helemaal niet als daar zaken als het terugboek- en het aansprakelijkheidsrisico bij komen. Behalve verschillende invalshoeken is er soms gewoon sprake van verkeerde uitgangspunten en veronderstellingen. Daar kunnen kostbare fouten uit voortvloeien. Door voorlichting en discussie kan de intermediair in ieder geval een keuze maken op basis van de juiste informatie en goede argumenten. Daar ligt een taak voor SAA Pensioenen, die wij o.a. met deze drie sessies invullen’, aldus John de Vilder, directeur SAA Pensioenen.

Tussenpersonen kunnen zich aanmelden via info@saa-pensioenen.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2015-10-29T14:22:15+00:00