HR Medewerker

 

SAA Verzekeringen, kortweg “SAA” is de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt. SAA is een snel groeiend bedrijf met een zeer ruim product aanbod en breed klantenbestand. Zo adviseren wij klanten bij de aanschaf van een particuliere bromfietsverzekering, maar bieden wij ook bijvoorbeeld grootzakelijke maatwerkoplossingen als verzekeringen voor zeeschepen van rederijen.

SAA verstaat het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. SAA levert ook diensten en oplossingen aan ruim 1.000 assurantie tussenpersonen in Nederland.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, goed kan samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als HR Medewerker draai je volwaardig mee in het HR-team bestaande uit een HR Manager en twee HR Medewerkers. In deze rol houd je je bezig met alle facetten die het HR-vak te bieden heeft, maar jouw grootste bezigheid zal werving en selectie zijn. Op dit gebied zijn nog veel verbeteringen te realiseren, dus dit proces kun je helemaal naar jouw hand zetten. Daarnaast ben je een vraagbaak voor onze collega’s over onder andere onze arbeidsvoorwaarden, opleidingsvraagstukken en HR procedures. Hierdoor kun je je ontwikkelen tot een allround HR Medewerker. Tot slot zal je geregeld mee werken met het verder verbeteren van onze procedures en het succesvol afronden van diverse HR gerelateerde projecten.

Onze HR Medewerker is iemand die meedenkt met de organisatie, informatie op meerdere manieren kan communiceren en een passie voor het HR-vak heeft. Je bent een aanpakker en je maakt administratieve processen je snel eigen. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving.

Jouw profiel:

  • Je beschikt over een HBO-diploma in de richting van HRM;
  • Je beschikt over enkele jaren HR-ervaring en bent toe aan een tweede stap;
  • Je bent klant- en resultaatgericht;
  • Je bent accuraat, ondersteunend, betrouwbaar en kunt zowel zelfstandig als in teamverband jouw werkzaamheden uitvoeren;
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Van ons voor jou

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met leuke collega’s!

Denk jij dat dat nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen jij onze nieuwe HR Medewerker te zijn? Mail dan je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl. Wie weet zitten we binnenkort met elkaar om de tafel!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

2018-12-11T14:50:16+00:00