Hypotheekadviseur

 

SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. Service en klantgerichtheid staan bij SAA hoog in het vaandel!

Zoek jij een uitdagende baan waar toekomst in zit? En ben jij die enthousiaste collega die graag mensen helpt bij het zoeken naar mogelijkheden om hun wensen te vervullen? Reageer dan nu!

Functieomschrijving

Als hypotheekadviseur ben je actief bezig met het opbouwen en onderhouden van onze portefeuille op het gebied van hypotheken. Op basis van een gedegen inventarisatie en analyse geef je onze klanten een passend advies waarbij het doel en de keuzes van de klant centraal staan.

Door een open houding en duidelijke communicatie zorg je voor een hoge klanttevredenheid zonder hierbij de kwaliteit en het resultaat uit het oog te verliezen. We verwachten hiernaast dat je, indien gewenst, ook buiten de gebruikelijke kantoortijden onze klanten kan adviseren en naast bestaande klanten ook nieuwe klanten aan je kunt binden.

Je bent actief in relevante netwerken en vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen. Bij SAA Verzekeringen werk je zelfstandig in een klein team van ervaren specialisten. Naast het adviseren van klanten, onderhoud je contacten met banken en verzekeringsmaatschappijen.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Vermogen, WFT Hypothecair Krediet, WFT Consumptief Krediet en een SEH Diploma;
  • Je hebt een hbo-opleiding en minimaal 2 jaar recente ervaring in het vakgebied;
  • Je bent als adviseur gewend om jezelf en de organisatie goed te positioneren;
  • Je bent resultaatgericht, hebt overtuigingskracht en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt Inlevingsvermogen, bent proactief, enthousiast, ondernemend en energiek;
  • Je bent klantvriendelijk en je hebt een zelfstandige werkinstelling;
  • Ervaring met Adviesbox en NHB is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Een assessment en een pre-employment screening maken deel uit van het sollicitatieproces.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

 

2018-12-20T11:00:51+00:00