Kent u uw financiële situatie bij pensioen of overlijden?

De drukte rondom de belasting­aangifte is al flink op gang en ook u bent bezig of net klaar met de jaarlijks terugkerende belasting­­aangifte. Voor de belasting­­aangifte zijn veelal gegevens van levens­­verzekering(en), arbeids­­ongeschiktheids­­verzekeringen of uw hypotheek nodig om de ingevulde gegevens te controleren.

Overzicht krijgen

Wij kunnen u niet helpen met het invullen van uw belasting­­aangifte, maar wel helpen om overzicht te krijgen in wat u verzekerd heeft. Daarnaast kunnen wij nagaan waar er mogelijk sprake is van over­­verzekering of juist een tekort, bijvoorbeeld bij pensionering of een onverhoopt overlijden. Daarom is het nu een juist moment om met alle recente ­gegevens eens te kijken naar uw persoonlijke situatie.

Heeft u een pensioentekort?

Zegt bijvoorbeeld de term “factor A” u iets? Zo niet, dan heeft u waarschijnlijk nog niet op een belasting­vriendelijke manier iets geregeld voor uw pensioentekort. Zoals misschien bij u bekend, biedt ook www.mijnpensioenoverzicht.nl voor de gemiddelde Nederlander niet voldoende inzage in de situatie bij overlijden of de verwachte situatie bij pensionering. Bij pensionering wordt een te kort vaak mede veroorzaakt door het steeds verder opschuiven van de AOW-leeftijd.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over uw financiële situatie bij verschillende scenario’s zoals pensionering of overlijden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via leven@saa.nl of telefonisch via: 088 – 551 4190. Wij helpen u graag verder.

Neem ook eens een kijkje op onze themapagina’s

Contactgegevens

2018-04-20T13:55:37+00:00