Schade melden bij SAA

Gebruik het schadeformulier

Schade melden doet u zo

Voor schade meldingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Ons noodnummer is 088-551 4500

Voor vragen of meer informatie neemt u contact op met onze klantenservice. Natuurlijk kunt u ook het contactformulier invullen.

Is er sprake van letselschade? U kunt hier uw letselschade melden.


Formulieren voor schade melden

Wilt u uw schade online melden in plaats van telefonisch? Dat kan. Vul in dat geval een van de onderstaande schadeformulieren in: 

  • Bij het melden van een schade bent u verplicht de in het formulier gestelde vragen zo volledig mogelijk en naar waarheid te beantwoorden. Dit geldt ook voor vragen die gesteld worden waarvan u denkt dat de antwoorden (al) bekend zijn bij verzekeraars. Vragen die gesteld worden met betrekking tot andere belanghebbenden moeten eveneens volledig beantwoord worden. Hierbij is niet alleen uw wetenschap van belang maar ook die van de andere belanghebbenden. Als u de vragen niet, niet volledig of onjuist beantwoordt, loopt u het risico dat uw recht op uitkering wordt beperkt of zelfs helemaal komt te vervallen. Daarnaast hebben verzekeraars in een aantal gevallen het recht de verzekering op te zeggen. Op de schade zijn de algemene voorwaarden van uw verzekering van toepassing. Bij het melden van een schade worden persoonsgegevens en eventuele andere gegevens gevraagd.


Procedure schade melden: dit kunt u verwachten

  • U ontvangt van ons binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging van uw schademelding.
  • Is uw schademelding compleet en hebben wij alle benodigde documenten ontvangen om de schade vast te stellen? Dan krijgt u binnen 5 werkdagen antwoord van ons. 
  • Heeft u recht op schadevergoeding, dan vergoeden wij de schade binnen 5 werkdagen. 

 

mobiele-elektronica-verzekering-laptop


Hallo, wat kan ik voor u betekenen?

Heeft u schade? Neem dan contact op met ons via 088-551 4500. Wilt u meer informatie over het preventief verzekeren tegen eventuele schades? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij staan graag voor u klaar. 
Laura, adviseurUw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.