Hypotheek 2018-10-10T11:10:11+00:00

Hypotheken

Het hypotheekaanbod in ons land is enorm groot. Welke hypotheekvorm sluit het beste aan op uw wensen en financiële mogelijkheden? Voor welke rente moet u kiezen? Tot welk bedrag kunt u maximaal gaan?

Allemaal vragen die wij samen met u kunnen beantwoorden. Doordat wij samenwerken met vele banken en verzekeringsmaatschappijen zijn wij in staat u geheel onafhankelijk te adviseren.

Wij hebben hoog opgeleide ‘Erkend Hypotheekadviseurs’ in dienst. Zij beschikken over veel kennis en ervaring op hypotheekgebied. Dat betekent dat u kunt rekenen op een deskundig advies en een hypotheek die met een grootst mogelijke zorg wordt samengesteld.

Hypotheekinventarisatie

Het afsluiten van een hypotheek en de keuze voor een bepaalde hypotheekvorm behoort voor de meeste mensen tot een van de grootste financiële beslissingen in hun leven. Het is daarom belangrijk om een juist beeld te hebben van de financiële gevolgen.

Voorbeeld Financieel Analyse Rapport

Nadat we samen met u alle relevante informatie hebben besproken en ingewonnen, rekenen wij voor u uit welk hypotheekbedrag u verantwoord kunt lenen. Daarnaast becijferen we uw pensioeninkomen en de gevolgen van onverhoopt overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Ook het risico van restschuld in geval uw relatie voor het einde van de looptijd van uw hypotheek wordt beëindigd, berekenen wij voor u. Voor inzage in een voorbeeld van een dergelijk Financieel Analyse Rapport klik hier.

Taxatierapport

Een taxatierapport zal in de regel binnen vijf werkdagen klaar zijn, dit komt mede door onze samenwerking met 100 taxateurs door het hele land. Ook hier geldt dus: een vlotte dienstverlening.

Wilt u meer informatie die specifiek op uw situatie gericht is neem dan contact met ons op.

Hulp of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 0318 – 596 496. Wij helpen u graag verder. Ons kantoor is geopend van ma t/m do van 8.30 – 17.30 uur en vrijdag 8.30 – 17.00 uur.