Vrije tijd 2018-10-10T10:27:40+00:00

Vrije tijd

Op vakantie! Of een vakantie aan het boeken? Vergeet uw reis- en annuleringsverzekering niet.

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is onmisbaar als u op vakantie gaat. Naast een dekking voor verlies of diefstal van uw bagage bent u er met een reisverzekering ook zeker van dat medische kosten die u onverhoopt zou moeten maken altijd volledig worden vergoed. Ook repatriëringkosten vallen daaronder.  Daarnaast kennen de meeste goede reisverzekeraars ook extra uitkeringen bij blijvende gevolgen na een ongeval.

Annuleringsverzekering

Wat als u uw reis moeten onderbreken of op voorhand moet annuleren in verband met bijvoorbeeld een ziekte of ongeval van uzelf uw reisgenoten of bepaalde familieleden?

Dan is het wel zo prettig als u hier geen financieel nadeel ondervindt. De bedorven vakantiepret is al vervelend genoeg. Dit risico kunt u afdekken met een annuleringsverzekering. Met deze verzekering krijgt u in het geval zich een gedekte gebeurtenis voordoet een deel of de gehele reissom vergoedt.

Wilt u meer informatie die specifiek op uw situatie gericht is neem dan contact met ons op.

Lees meer

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Hulp of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 0318 – 596 496. Wij helpen u graag verder. Ons kantoor is geopend van ma t/m do van 8.30 – 17.30 uur en vrijdag 8.30 – 17.00 uur.