Wonen 2018-10-10T10:30:41+00:00

Wonen

Als particulier sluit u meestal voor uw woning een aantal verzekeringen, denk hierbij aan een opstal- en/of inboedelverzekering.

Opstalverzekering

Brand, inbraak of waterschade door een gesprongen waterleiding. U moet er niet aan denken dat het u overkomt. Maar wanneer het toch gebeurt, is het van het grootste belang dat u over een goede opstalverzekering beschikt. Deze verzekering biedt bescherming tegen de financiële gevolgen van een groot aantal gebeurtenissen die met uw eigen woning te maken hebben.

Inboedel

Kleding, meubels, cd’s of elektronische apparatuur, u staat er niet iedere dag bij stil, maar dit is allemaal inboedel. Tel de waarde hiervan eens op…dan komt u al snel aan een fors bedrag. Wanneer deze spullen bijvoorbeeld bij een brand of inbraak beschadigd raken of meegenomen worden dan bent u met een goede inboedelverzekering er zeker van dat de financiële gevolgen beperkt blijven. Vaak krijgt u zelfs de nieuwwaarde van uw spullen uitgekeerd!

Wilt u meer informatie die specifiek op uw situatie gericht is neem dan contact met ons op.

Lees meer over woonverzekeringen

Inboedelverzekering
Woonhuisverzekering

Hulp of advies nodig?

Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer: 0318 – 596 496. Wij helpen u graag verder. Ons kantoor is geopend van ma t/m do van 8.30 – 17.30 uur en vrijdag 8.30 – 17.00 uur..