Medewerker Portefeuillebeheer


SAA Verzekeringen

Zoek jij een baan bij een snel groeiende speler in de assurantiemarkt, waar je leuke mensen ontmoet en je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SAA is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in de assurantiemarkt. Dit willen wij verder uitbouwen door goed, beter, de beste te zijn in ons dynamisch vak en de klant centraal te zetten.

Wat ga je doen?

Voor ons volmachtbedrijf (SAA Assuradeuren) in Rotterdam zoeken wij een Medewerker Portefeuillebeheer (fulltime). In deze veelzijdige functie zorg jij er onder andere voor dat het productassortiment volledig en up to date blijft. Dit houdt in dat alle wijzigingen met betrekking tot de tarieven, producten en voorwaarden die de volmachtgevers doorgeven op de juiste manier binnen de organisatie worden verwerkt en dat producten tijdig worden vervangen door nieuwere varianten. Tijdens conversies ben je door jouw inbreng een belangrijke schakel in het geheel.

Wij sturen op een goed resultaat voor onze volmachtgevers. Hierom maken en bewaken jij en je collega’s resultaatanalyses en ben je dagelijks bezig met het actualiseren van de portefeuille. Met jouw analytische kwaliteiten identificeer je mogelijkheden voor verbetering van de processen en werkzaamheden en zorg je ervoor dat dit geïmplementeerd wordt.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau eventueel aangevuld met Wft-diploma’s;
  • Kennis en ervaring met ANVA;
  • Kennis van en interesse in verzekeringstechniek;
  • Een flexibele, dienstverlenende en stressbestendige instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk).

Van ons voor jou

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je (indien niet in bezit) de mogelijkheid tot het behalen van jouw Wft-diploma’s. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2018-11-07T14:07:08+00:00