Medewerker Volmachtbeheer

SAA Verzekeringen

Zoek jij een baan bij een snel groeiende speler in de assurantiemarkt, waar je leuke mensen ontmoet en je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SAA is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in de assurantiemarkt. Dit willen wij verder uitbouwen door goed, beter, best te zijn in ons dynamisch vak en de klant centraal te zetten.

Wat ga je doen?

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Volmachtbeheer (fulltime). In deze veelzijdige functie zorg jij ervoor dat wijzigingen met betrekking tot de tarieven, producten en voorwaarden die onze volmachtgevers doorgeven binnen de organisatie worden verwerkt. Hierdoor onderhoud je ook contact met onze volmachtgevers. Je stelt regelmatig resultatenanalyses op en kijkt of er mogelijkheden zijn om de resultaten van de portefeuilles verder te verbeteren. Samen met andere collega’s en afdelingen ben je ook verantwoordelijk om verschillende conversies succesvol te laten verlopen. Door jouw analytische kwaliteiten en kennis van verschillende portefeuilles draag je bij aan de verdere opbouw van de afdeling en portefeuille resultaten.

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau eventueel aangevuld met Wft-diploma’s;
  • Kennis en ervaring met ANVA;
  • Kennis van assurantiën is een pré;
  • Analytisch en methodisch kunnen werken;
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden (mondeling én schriftelijk).

 

Van ons voor jou

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je (indien niet in bezit) de mogelijkheid tot het behalen van jouw Wft-diploma’s. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat dat nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2017-11-28T11:15:44+00:00