Nieuwe eigenaar Conservatrix

Op 15 mei 2017 maakte levensverzekeraar Conservatrix bekend dat zij zijn overgenomen door Trier Holding BV. De transactie heeft geen negatieve gevolgen voor de bestaande polishouders en hun producten. Zij kunnen rekenen op dezelfde service zoals zij gewend zijn. Natuurlijk houdt SAA Verzekeringen de ontwikkelingen rondom deze overname nauwlettend in de gaten. Wij zullen dan ook, wanneer hier aanleiding toe is, actie ondernemen en de polishouders informeren. Het hele bericht van Conservatrix is in dit bericht opgenomen.

Wanneer u vragen heeft over deze transactie of meer wilt weten over (uw) levensverzekeringen of bancaire producten dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op: leven@saa.nl of op 088 – 551 4190. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Hieronder vindt u het originele bericht  van Conservatrix van 15 mei jl.:
———————–
Nieuwe eigenaar Conservatrix, duurzame toekomst verzekerd

Beste relatie,

Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat Trier Holding BV, een Nederlandse onderneming van de Amerikaanse investeerder Eli Global, Nederlandsche Algemeene Maatschappij van Levensverzekeringen Conservatrix N.V. heeft overgenomen. Deze overname verzekert een stabiele financiële positie en een duurzame toekomst voor Conservatrix. De transactie heeft geen gevolgen voor verzekeringsnemers en hun producten bij Conservatrix. Klanten kunnen rekenen op dezelfde service.

Conservatrix wordt na de overname geleid door een nieuwe directie. De nieuwe directeur Erwin van der Wal is een ervaren professional in de Nederlandse verzekeringssector. Dick Stoop zal Conservatrix versterken als financieel directeur. Zij zullen de huidige directie, bestaande uit René Collé en Christian van Kooten, opvolgen.

De belangen van onze klanten en de toekomst van Conservatrix staan op de eerste plaats. In de komende periode zullen we ons richten op een gedegen en soepele overgangsfase. Ons doel is om de operationele en financiële kracht van Conservatrix te versterken en de onderneming te positioneren voor een gezonde toekomst. Alle klanten ontvangen een brief van Conservatrix.
Met vriendelijke groet,
Namens de directie

Erwin van der Wal
Directievoorzitter

2017-08-08T11:50:47+00:00