Ondersteuning Applicatie Beheer

 

SAA Verzekeringen

Zoek jij een baan bij een snel groeiende speler in de assurantiemarkt, waar je leuke mensen ontmoet en je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. SAA is één van de grootste onafhankelijke tussenpersonen in de assurantiemarkt en behoort met 500 collega’s tot de top van Nederland.

Wat ga je doen?

Als ondersteuning Applicatie Beheer ben je verantwoordelijk voor diverse ondersteunende taken ten behoeve van applicatiesystemen. Het takenpakket bestaat uit implementeren van functionele wijzigingen in het administratiesysteem. Het oplossen van incidenten in de applicatie. Ondersteuning bieden bij conversies, denk hierbij aan het vertalen van diverse codes. Je wordt inzetbaar op diverse projecten/applicaties. Als ergens de druk hoog oploopt zal jij ingezet worden. Ben jij die inzetbare duizendpoot die we zoeken, schrijf ons dan!

Jouw profiel:

  • Minimaal MBO opleiding;
  • Affiniteit voor automatisering;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.
  • Nauwkeurig, flexibel, dienstverlenende instelling.

Wij bieden:

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en een honorering afhankelijk van leeftijd en ervaring. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s! Flexibele werktijden en ruimte om deels thuis te werken.

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar kwestphal@saa.nl.

 

 

 

 

 

 

2019-01-22T10:31:54+00:00