Alles over SAA

Over SAA Verzekeringen

SAA heeft ruim 40 jaar ervaring

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een toonaangevende speler op de assurantiemarkt. Al sinds de oprichting in 1982 werken we gestaag aan de groei en professionalisering van ons bedrijf als onafhankelijk assurantietussenpersoon.

Bij SAA geloven we in samenwerking en werken we samen met alle partijen die waardevol zijn voor de bediening van onze klanten. Dankzij onze vele samenwerkingsverbanden behoort SAA tot de top 5 van assurantieondernemingen in Nederland en zijn we een van de weinigen die echt onafhankelijk zijn. Dit betekent dat banken of verzekeraars geen aandelen in ons bedrijf hebben of richting bepalen.

Als gerenommeerd advieskantoor verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Zowel particuliere als zakelijke klanten worden proactief bijgestaan met raad en daad. SAA helpt bij het in kaart brengen en afdekken van financiële risico's, altijd op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde manier. Onze relaties worden geadviseerd door experts die zich inzetten voor hun belangen.

Door onze transparante manier van werken hebben wij sinds 1982 het vertrouwen van diverse verzekeraars gekregen en mogen wij namens hen handelen. In totaal hebben wij twintig volmachten voor onze klanten ter beschikking. Daarnaast hebben wij bij praktisch alle overige in Nederland actieve verzekeraars en een groot aantal in het buitenland actieve verzekeraars een aansluiting. Dit betreft +/- 150 verschillende aanstellingen. Verder worden grote en/of complexe risico’s op de (internationale) assurantiebeurs ondergebracht.

Als een van de weinige partijen in de assurantiemarkt bedienen wij het hele palet aan risico-inventarisatie, verzekeringen en financiële dienstverlening voor onze klanten. U kunt bij ons terecht voor pensioenen, hypotheken, financieringen, verzekeringen en financiële planning.

Samenwerken zit niet voor niets in onze naam, de expertises van SAA worden sinds een geruime tijd niet alleen ingezet voor verzekerden, maar zijn ook opengesteld voor andere advieskantoren en voor verzekeringsmaatschappijen. Deze partijen besteden onderdelen als administratie, ICT, schadebehandeling en klantcontact uit aan ons. Maar ook voor zaken als marketing, online dienstverlening en telefonie weet men ons te vinden.

Dit alles tezamen maakt dat wij een begrip zijn in de assurantiemarkt.


Bedrijfsgegevens en bezoekadres:

SAA Verzekeringen B.V.
Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam
Telefoonnummer: 088 - 551 4444
E-mail: info@saa.nl

SAA is aangesloten bij het KIFID onder nr 300.007471, en bij de AFM onder nr 12011217. Ons KVK nummer betreft 24117311. BTW nummer betreft 8149.44.930.B.01.

SAA ondersteunt 

Met zijn allen hebben we de verantwoordelijkheid om te zorgen voor het welzijn van de jongste generatie. Dit is niet alleen uit ons hart gesproken, maar het is ook van belang om de toekomst van onze wereld veilig te stellen. Het is van belang om niet alleen kinderen in rampgebieden in Afrika, Azië en Zuid-Amerika te beschermen, maar ook kinderen in onze eigen steden en landen verdienen betere omstandigheden om in op te groeien. Vaak is een kleine inspanning al voldoende om een kind blij te maken.

Stichting Happy Child zet zich daarvoor in. SAA draagt deze stichting een warm hart toe. Stichting Happy Child zet zich daarvoor in. SAA draagt deze stichting een warm hart toe.
 

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.