Alles over SAA

Over SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround en leidende speler in de assurantiemarkt. Vanaf de oprichting in 1982 is er als onafhankelijk assurantietussenpersoon gestaag gewerkt aan de verdere groei en professionalisering van de onderneming.

Zoals onze naam aangeeft zijn wij “samenwerkers”. Dit doen wij dan ook met alle partijen die een waardevolle bijdrage kunnen geven in de bediening van onze klanten. Inmiddels behoort SAA mede door onze vele samenwerkingsverbanden tot de top 5 van assurantie-ondernemingen in Nederland waarbij wij één van de weinigen zijn die daadwerkelijk onafhankelijk zijn. Dit wil zeggen dat banken of verzekeraars geen aandelen in de onderneming hebben of richting bepalen.

Als gerenommeerd advieskantoor verstaat SAA onder andere het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. Relaties worden geadviseerd door:

SAA Verzekeringen Amstelveen
SAA Verzekeringen Eindhoven
SAA Verzekeringen in Rotterdam
SAA Verzekeringen Vlaardingen
SAA Verzekeringen Midden-Nederland
SAA Verzekeringen Limburg
SAA Verzekeringen Friesland

SAA Boogaard in Haarlem
SAA Boogaard in IJmuiden
SAA Boogaard in Oss
SAA Boogaard in Woerden

SAA Van Wissen in Maastricht
SAA Overvliet in Rotterdam
SAA Pensioenen in Rotterdam
SAA Hoofdstad in Diemen

Door de transparante manier van werken heeft SAA sinds 1982 het vertrouwen van diverse verzekeraars gekregen en mag er namens verzekeraars gehandeld worden. In totaal heeft SAA twintig van deze volmachten voor haar klanten ter beschikking. Daarnaast hebben wij bij praktisch alle overige in Nederland actieve verzekeraars en een groot aantal in het buitenland actieve verzekeraars een aansluiting. Dit betreft +/- 150 verschillende aanstellingen. Verder worden grote en/of complexe risico’s op de (internationale) assurantiebeurs ondergebracht.

Als een van de weinige partijen in de assurantiemarkt bedienen wij het hele palet aan risico-inventarisatie, verzekeringen en financiële dienstverlening voor onze klanten. U kunt bij ons terecht voor pensioenen, hypotheken, financieringen, verzekeringen en financiële planning.

Samenwerken zit niet voor niets in de naam, de expertises van SAA worden sinds een geruim aantal jaar niet alleen ingezet voor verzekerden, maar zijn ook opengesteld voor andere advieskantoren en voor verzekeringsmaatschappijen. Deze partijen besteden onderdelen als administratie, ICT, schadebehandeling en klantcontact uit aan SAA. Maar ook voor zaken als marketing, online dienstverlening en telefonie weet men SAA te vinden.

Dit allen tezamen maakt SAA een begrip in de assurantiemarkt.

Bedrijfsgegevens en bezoekadres:

SAA Verzekeringen B.V.
Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam
Telefoonnummer: 088 - 551 4444
E-mail: info@saa.nl

SAA is aangesloten bij het KIFID onder nr 300.007471, en bij de AFM onder nr 12011217. Ons KVK nummer betreft 24117311. BTW nummer betreft 8149.44.930.B.01.


SAA ondersteunt Stichting Happy Child

We zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het welzijn van de jongste wereldburgers. Dat zegt niet alleen ons hart, het is ook verstandig om diegenen te beschermen die het gezicht van onze toekomstige wereld zullen bepalen. Niet alleen kinderen in rampgebieden, niet alleen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Ook veel kinderen in de steden en landen om ons heen verdienen het om in betere omstandigheden op te groeien. Dan is soms een extra zetje voldoende om een kind gelukkig te maken.

Stichting Happy Child zet zich daarvoor in. SAA draagt deze stichting een warm hart toe.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.