Samenwerking Boutkan

Met ingang van 17 april gaan Boutkan Assurantiën en SAA Verzekeringen een samenwerking aan.

Over SAA
SAA is de grootste onafhankelijke assurantie-intermediair van Nederland. Dit hebben wij weten te bereiken door de klant altijd centraal te stellen met maximale aandacht en een optimale dienstverlening.

Welke financiële producten kunnen wij u bieden?
Door het groot aantal verzekeringsmaatschappijen waar wij voor bemiddelen, kunnen wij een breed assortiment aan financiële producten aanbieden. Wij hebben hierdoor de mogelijkheid om een totaalpakket aan financiële producten aan te bieden. Naast deze pagina vindt u meer informatie over onze producten.

Verder kunt u uw eigen verzekeringspakket online beheren. Ook heeft u de mogelijkheid om meer informatie in te winnen, een vergelijking te maken en direct online verzekeringen aan te vragen.

Wat verandert er in de afhandeling van de administratie?
De incasso van de premie, de schadeafhandeling en de communicatie verlopen vanaf dit moment via SAA. Indien u aan Boutkan een machtiging heeft afgegeven voor het incasseren van de premie, dan zal deze vanaf 1 mei geïncasseerd worden door SAA. Waar Boutkan incasseerde op de 1e van de maand, incasseert SAA op één van onderstaande momenten:

  • Indien de vervaldatum van de polis tussen de 1e en de 15e van de maand ligt: de 1e van de maand.
  • Indien de vervaldatum van de polis tussen de 15e en het einde van de maand ligt: de 15e van de maand.

Vanwege de overgang zal SAA het incassomoment eenmalig van 1 mei verzetten naar 15 mei.

Nieuwe contactgegevens
Voor al uw verzekeringszaken kunt u vanaf nu terecht bij SAA. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd contact opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Neem contact op

Bellen
Tel: 0174 – 292 650

Schrijven
SAA Verzekeringen
Postbus 9000
3007 AA Rotterdam

E-mail: info@boutkan.nl

Bezoeken
SAA Verzekeringen
Twentestraat 88
3083 BD Rotterdam