Over SAA

H&L Assuradeuren

H&L en SAA

Samenwerkende Assurantie Adviseurs (SAA) is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Wij zijn van mening dat het intermediair in staat moet zijn om te doen waar het goed in is, namelijk het adviseren en begeleiden van relaties. Om deze reden hebben wij speciaal voor de ondersteuning van het intermediair verschillende diensten ontwikkeld die nu ook voor H&L adviseurs beschikbaar zijn. Op deze pagina kunt u meer over de diensten lezen die wij u als adviseur aan kunnen bieden.

Online tools

SAA biedt diverse online tools:

SAA Extranet:
Via het SAA Extranet kunt u direct online premies vergelijken en aanvragen indienen voor aansprakelijkheids-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstands-, doorlopende reis-, personenauto-, bestelauto-, zorg- en motorverzekeringen. Tevens bestaat de mogelijkheid om producten van diverse verzekeraars in één pakket te combineren en direct een pakketaanvraag in te dienen! Bovenop de scherpe tarieven die er uit de vergelijker komen, wordt ook nog pakketkorting gegeven.

Voor het onderhouden van uw financiële data is het mogelijk om via het extranet uw financiële overzichten als borderellen, rekening-couranten en openstaande facturen in te zien. Daarnaast bieden wij in het extranet een uitgebreid dashboard met up-to-date statistieken van de opgeslagen, ingediende en verwerkte aanvragen.

Meer informatie over het SAA Extranet kunt u op onze speciale SAA Extranet pagina vinden.

MijnDossier:
Dé tool voor uw relaties. Zij krijgen hiermee inzage in hun gegevens, verzekeringen, schades, facturen, etc. Ook biedt het hen de mogelijkheid om verzekeringen direct aan te vragen. U kunt deze functionaliteit ook volledig intergreren op uw eigen website. Uiteraard worden aanvragen onder uw agentschap onder gebracht.

SAA Schademelder:
Uw relaties kunnen direct online schade melden.

SAA Webmodule:
Zonder inloggen kunnen uw relaties aanvragen doen. Indien u met ons samenwerkt zorgen wij ervoor dat de gesloten verzekeringen via uw agentschap ondergebracht worden.


Contactgegevens

Bellen
088 – 551 4250

Mailen
agentenbeheer@saa.nl


Nieuwsbrieven

Met de SAA nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van actuele branchespecifieke informatie. Indien u interesse heeft in onze nieuwsbrief, dan kant u zich natuurlijk aanmelden. U kunt zich, indien gewenst, ook altijd weer afmelden.

Volmacht

SAA heeft voor meerdere verzekeraars een volmacht; voor hen accepteren wij risico’s, maken de polis op en keren schades uit.
U kunt dus alle risico's aan ons voorleggen en hoeft niet iedere verzekeraar te bellen.
Met deze volmachten bieden we altijd een passende oplossing.


Provinciaal

Met meer dan 150 provinciale aanstellingen biedt SAA bijna altijd een mogelijkheid om uw risico’s onder te brengen. Tevens kunt u uw kleine agentschappen onderbrengen bij SAA. Wij verzorgen dan de gehele administratie voor deze polissen.


Beurs

Grote specialistische verzekeringen kunnen worden ondergebracht op de Nederlandse en internationale verzekeringsmarkten. De beursafdeling van SAA is één van de grootste beursmakelaars van Nederland en is gespecialiseerd in de scheepvaart-, transport- en industriële sector.

Pensioenbureau

De wijzigingen in de wet- en regelgeving met betrekking tot pensioenen heeft geleid tot de oprichting van SAA Pensioenen. Het pensioenbureau heeft de omvang en het kennisniveau om u en uw klanten de kwaliteit en de continuïteit te bieden om zorgeloos de toekomst in te gaan.


Verzuim

SAA heeft een eigen verzuimproduct in haar assortiment. Dit bestaat uit een concurrerend verzekeringsproduct gecombineerd met een actieve arbodienstverlening.


Samenwerkingsvormen

Aangesloten tussenpersonen krijgen standaard toegang tot alle producten en diensten van SAA, zoals SAA Extranet. Wij kunnen echter ook de gehele back-, mid- of frontoffice voor u verzorgen.


Backoffice

Uw gehele administratie uitbesteden? Dat kan bij SAA. Tegen zeer aantrekkelijke kosten kunnen wij u de mogelijkheid aanbieden om gebruik te maken van het administratiesysteem van SAA. U kunt dan gebruik maken van ons volledige ICT-platform, inclusief het gebruik van Office en diverse commerciële pakketten. Dit zodat u geen omkijken en extra kosten meer heeft voor softwarelicenties, onderhoud en service. 
Meer informatie >


Portefeuilleovervoer

Breng uw gehele portefeuille onder met een agentschap bij SAA Verzekeringen. Wij verzorgen uw backoffice waardoor u profiteert van één centrale administratie, toegang tot alle maatschappijen en één rekening-courant. Kortom een efficiënte bedrijfsvoering.


Intermediairswijziging

Voor een intermediairswijziging betaalt u geen kosten. Wij nemen u het werk van een intermediairswijziging uit handen.

Accountmanagement

Voor vragen over uw agentschap, samenwerkingsmogelijkheden, portefeuille-overvoer, administratieve- en marketingondersteuning zijn onze interne en externe accountmanagers uw eerste aanspreekpunt.


Financiële administratie

SAA beschikt over een eigen afdeling Financiële administratie. Die regelt onder meer alle financiële handelingen met maatschappijen en aangesloten kantoren, premie-incasso en de financiële afhandelingen van schadegevallen. Dit alles vanuit één centraal punt.Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.