Over SAA

SAA Assuradeuren

SAA assuradeuren

SAA Assuradeuren B.V. is het volmachtbedrijf van SAA Verzekeringen B.V. Wij werken samen met ruim 1000 assurantietussenpersonen verspreid over het hele land en hebben van 20 gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen een volmacht.

Als gevolmachtigd agent hebben wij als SAA Assuradeuren van verzekeraars verregaande bevoegdheden gekregen om namens hun, zelf verzekeringen te accepteren, polissen op te maken, schades te behandelen et cetera. We doen eigenlijk alles wat een verzekeringsmaatschappij ook doet en vormen een snelle schakel tussen de verzekeringsmaatschappijen en de aangesloten tussenpersonen. We bieden samen met onze kantoren schadeverzekeringen aan voor zowel particulieren als voor het midden- en kleinbedrijf. Naast producten van de verzekeraars zelf voeren wij ook verzekeringen onder eigen naam en met eigen tarieven. De advisering rondom de producten en bij schade vindt plaats door de met ons samenwerkende kantoren. Deze kantoren voeren allen hun advies uit op basis van ongebonden bemiddeling en zijn volledig vrij in de keuze waar een verzekering wordt ondergebracht.

Wilt u meer informatie over het werk van gevolmachtigde agenten in het algemeen, klik dan hier voor de brochure van onze branchevereniging NVGA.Snelle schadeafhandeling

Snelle schadeafhandeling

Wij zorgen ervoor dat klanten bij schade zo snel mogelijk  de vergoeding krijgen waar ze recht op hebben.


Volledig onafhankelijk

Volledig onafhankelijk

Wij zijn als één van de weinigen écht volledig onafhankelijk en gaan alleen voor het beste voor onze klanten.


Uitstekende service

Uitstekende service

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.3 voor onze klantenservice.


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.