Over SAA

SAA Hoofdstad

SAA Hoofdstad

SAA Hoofdstad is uw adviseur op het gebied van transportverzekeringen. Samen met u brengen wij de risico’s in beeld. Op basis van uw onderneming, uw bedrijfsvoering en de ontwikkelingen in de branche stellen wij een risicoprofiel op. Zo minimaliseren we samen de risico’s en beperken we op voorhand voorkomende schades. Bij SAA kunt u rekenen op betrouwbaarheid, betrokkenheid en een vast aanspreekpunt.


Uw risico's zijn ons een zorg

Wij geloven dat u succesvol onderneemt als de risico’s onder controle zijn. Want alleen dan bent u verzekerd van de continuïteit van uw onderneming.  SAA Hoofdstad helpt u daarbij.

Onze missie?

Onze missie is het zo goed mogelijk afdekken van de risico’s van uw onderneming. We willen excelleren, maar gaan daarbij altijd integer en solide te werk. Wij zijn uw aanspreekpunt en staan voor u klaar als u advies nodig heeft. Onze adviseurs zijn expert op hun vakgebied én hebben kennis van de transportbranche. Daardoor weten we wat er speelt, kennen we de eventuele risico’s en weten we dus ook waar de oplossingen liggen.


Neem contact met ons op

Bellen
020 - 699 33 31
ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 uur.

Mailen
info@hoofdstadverzekeringen.nl

Adres
SAA Hoofdstad
Wisselwerking 12
112 XM Diemen


Over ons

Wij zijn een tussenpersoon met aandacht voor de klant. Hierbij gaan we uit van de vraag: “Wat doet de klant en welke risico’s zijn hieraan verbonden?” Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van de particuliere en zakelijke verzekeringsmarkt met als doelgroepen transport-, grondverzet- en bouwbedrijven.

Sector pagina

Maatwerk

Wij zien elke klant als uniek en wij zoeken de hiaten in uw huidige verzekering, verbeteren de condities en passen de premies aan, aan de voor u geldende situatie. Samen met u bekijken we welke risico’s verzekerd kunnen worden. Het contact met de verzekeringsmaatschappijen wordt door ons verzorgd.

Meer over ons

Uitstekende service

Wanneer u een verzekering bij ons afsluit, bent u niet alleen verzekerd, maar ook verzekerd van goede service. Wij zijn als één van de weinigen écht onafhankelijk. Zonder financiële verplichtingen aan andere maatschappijen, gaan wij voor u opzoek naar de beste voorwaarden tegen de laagste premie.

Klantenservice pagina