SAA Pensioenen 2017-10-25T09:59:41+00:00

SAA Pensioenen is een activiteit van de Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA. SAA Pensioenen wil iedereen die beroepsmatig met pensioenen te maken heeft, ondersteunen bij o.a. administratie, backoffice-processen en wet- en regelgeving.

SAA Pensioenen biedt oplossingen voor:

Intermediairs
Als intermediair weet u natuurlijk dat vanaf 1 januari 2012 voor de advisering van collectief pensioen een nieuwe WFT-vergunning vereist is. Bovendien zijn de opleidingsnormen verhoogd en stelt de AFM zwaardere eisen aan uw bedrijfsvoering. Kortom; u staat voor een belangrijke keuze:

  • Vraagt u een deelvergunning pensioen aan? Of brengt u uw werkzaamheden onder in een samenwerkingsverband met een betrouwbare partij als SAA Pensioenen?
  • Gaat u door met pensioenadvisering? Dan kiest u, uit het oogpunt van het lage rendement en de hoeveelheid werk, voor de pensioenadministratie en het beheer voor SAA Pensioenen.

Werkgevers
U bent werkgever? Dan realiseert u zich dat het goed regelen van het pensioen voor u en uw medewerkers steeds belangrijker wordt. Daarom wilt u blindelings kunnen vertrouwen op het foutloos administreren van de pensioenregeling en het stipt verwerken van mutaties. SAA Pensioenen biedt u die zekerheid.

Verzekeraars
Ontvangt u als verzekeraar portefeuilles die in het verlengde van WFT-pensioen door het intermediair worden teruggegeven? Zoekt u continuïteit voor deze portefeuilles bij een sterke partner voor de pensioenadministratie en het -beheer? SAA Pensioenen helpt u graag.

Accountants
Het toezicht op pensioen is aanmerkelijk verscherpt. Daar heeft u als accountant ongetwijfeld mee te maken. Bent u daarom op zoek naar een pensioenconsultant die transparant werkt en kwaliteit biedt door op hoog niveau te acteren? SAA Pensioenen is die consultant.

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt
De bedrijfsfilosofie van SAA Pensioenen is gebaseerd op begrippen als kwaliteit, vertrouwen en integriteit. In de complexe wereld van de financiële dienstverlening houden wij de communicatie glashelder en maken administratieve processen inzichtelijk. Met sleutelwoorden als: open, duidelijk en administratieve eenvoud.

Om een verdere kwaliteitsslag te maken werken wij momenteel aan een kwaliteitsborgingsysteem met ISO-certificering.

Duidelijkheid
Wij gaan met elke klant een serviceovereenkomst aan. Hierin staat uitgebreid omschreven welke diensten wij verrichten en wat hiervoor onze beloning is.

Openheid in adviesuren
Met onze klant spreken we op uren- of op offertebasis een vast tarief voor de werkzaamheden van onze pensioenadviseurs af.

Diensten tegen vaste prijs
Op basis van onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van het adviseren en beheren van pensioenregelingen, bieden we u een aantal standaarddiensten. Deze diensten kunnen we u, mede dankzij de optimaal georganiseerde automatisering, tegen een vaste, scherpe prijs aanbieden.

Samenwerkende Assurantie Adviseurs SAA. Aansprekend en ondersteunend
SAA Pensioenen is een initiatief van Samenwerkende Assurantie Adviseurs SAA, dé gespecialiseerde dienstverlener voor professionele assurantiebemiddelaars. Met beheer als kernactiviteit verzorgt SAA de administratie van ruim 500.000 polissen. Met zo’n 17 volmachten en rond de 150 provinciale aanstellingen biedt SAA aangesloten intermediairs een ruime keuze. Naast een aansprekend productaanbod levert SAA een uitgebreid pakket aan services en ondersteuning. Effectieve, geautomatiseerde backoffice-processen spelen daarbij een belangrijke rol. Net als marketingsupport, debiteurenbeheer, schadeafwikkeling en advies rond wet- en regelgeving.

Geïnteresseerd in de strategische ondersteuning van SAA Pensioenen? Maak dan een afspraak voor een verhelderend gesprek.

Contact