SAA Pensioenen 2018-03-13T16:17:43+00:00

SAA Pensioenen

SAA Pensioenen is een activiteit van de Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA. SAA Pensioenen wil iedereen die beroepsmatig met pensioenen te maken heeft, ondersteunen bij o.a. administratie, backoffice-processen en wet- en regelgeving.

Maak een afspraak

Geïnteresseerd in de strategische ondersteuning van SAA Pensioenen? Maak dan een afspraak voor een verhelderend gesprek.

Maak een afspraak

SAA Pensioenen biedt oplossingen voor:

0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt

De bedrijfsfilosofie van SAA Pensioenen is gebaseerd op begrippen als kwaliteit, vertrouwen en integriteit. In de complexe wereld van de financiële dienstverlening houden wij de communicatie glashelder en maken administratieve processen inzichtelijk. Met sleutelwoorden als: open, duidelijk en administratieve eenvoud.

Om een verdere kwaliteitsslag te maken werken wij momenteel aan een kwaliteitsborgingsysteem met ISO-certificering.

Samenwerkende Assurantie Adviseurs SAA. Aansprekend en ondersteunend

SAA Pensioenen is een initiatief van Samenwerkende Assurantie Adviseurs SAA, dé gespecialiseerde dienstverlener voor professionele assurantiebemiddelaars. Met beheer als kernactiviteit verzorgt SAA de administratie van ruim 500.000 polissen. Met zo’n 17 volmachten en rond de 150 provinciale aanstellingen biedt SAA aangesloten intermediairs een ruime keuze. Naast een aansprekend productaanbod levert SAA een uitgebreid pakket aan services en ondersteuning. Effectieve, geautomatiseerde backoffice-processen spelen daarbij een belangrijke rol. Net als marketingsupport, debiteurenbeheer, schadeafwikkeling en advies rond wet- en regelgeving.

Geïnteresseerd in de strategische ondersteuning van SAA Pensioenen? Maak dan een afspraak voor een verhelderend gesprek.