SAA Van Wissen

Samen risico's beheren

SAA Van Wissen

Wij zijn een tussenpersoon met aandacht voor de klant. Hierbij gaan we uit van de vraag: 'Wat doet de klant en welke risico's zijn hieraan verbonden?' Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. 

Maatwerk

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in hun vak. Onze vakgebieden zijn: 

• Transport
• Grondverzet
• Bouwbedrijven

Graag kijken wij samen met u welke risico's verzekerd kunnen worden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. 


  

Neem contact met ons op
Bellen
043 – 308 9040
ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 uur.

Mailen
vanwissen@saa.nl

Adres
SAA Van Wissen
Australiëlaan 52
6199 AA Maastricht-Airport


Over ons

Wij zijn een tussenpersoon met aandacht voor de klant. Hierbij gaan we uit van de vraag: “Wat doet de klant en welke risico’s zijn hieraan verbonden?” Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van de particuliere en zakelijke verzekeringsmarkt met als doelgroepen transport-, grondverzet- en bouwbedrijven.

Sector pagina

Maatwerk

Wij zien elke klant als uniek en wij zoeken de hiaten in uw huidige verzekering, verbeteren de condities en passen de premies aan, aan de voor u geldende situatie. Samen met u bekijken we welke risico’s verzekerd kunnen worden. Het contact met de verzekeringsmaatschappijen wordt door ons verzorgd.

Meer over ons

Uitstekende service

Wanneer u een verzekering bij ons afsluit, bent u niet alleen verzekerd, maar ook verzekerd van goede service. Wij zijn als één van de weinigen écht onafhankelijk. Zonder financiële verplichtingen aan andere maatschappijen, gaan wij voor u opzoek naar de beste voorwaarden tegen de laagste premie.

Klantenservice pagina