Over SAA 

SAA Van Wissen

SAA Van Wissen

Wij zijn een tussenpersoon met aandacht voor de klant. Hierbij gaan we uit van de vraag: 'Wat doet de klant en welke risico's zijn hieraan verbonden?' Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. 

Maatwerk

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in hun vak. Onze vakgebieden zijn: 

• Transport
• Grondverzet
• Bouwbedrijven

Graag kijken wij samen met u welke risico's verzekerd kunnen worden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. 


  

Neem contact met ons op
Bellen
043 – 308 9040
ma t/m vr van 08.30 tot 17.00 uur.

Mailen
vanwissen@saa.nl

Adres
SAA Van Wissen
Norbertijnenstraat 61
6166 AH Geleen


Over ons

Wij zijn een tussenpersoon met aandacht voor de klant. Wij hebben kennis en ervaring op het gebied van zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Wij hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van de particuliere en zakelijke verzekeringsmarkt met als doelgroep transport, grondverzet- en bouwbedrijven.

Sector pagina

Maatwerk

Wij zien elke klant als uniek en wij zoeken de hiaten in uw huidige verzekering, verbeteren de condities en passen de premies aan aan de voor u geldende situatie. Samen met u bekijken we welke risico's verzekerd kunnen worden. Het contact met de verzekeringsmaatschappijen wordt door ons verzorgd.

Meer over ons

Uitstekende service

Als een van de weinigen zijn wij echt onafhankelijk.. Zonder financiële verplichtingen aan andere maatschappijen, gaan wij voor u opzoek naar de beste voorwaarden tegen de laagste premie. Zo bent u niet alleen voorzien van een goede verzekering, maar ook van goede service. 

Klantenservice pagina

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.