Reisadvies Turkije aangescherpt

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat er diplomatieke spanningen zijn tussen Turkije en Nederland. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert om in heel Turkije alert te zijn en om samenscholingen en drukke plaatsen te vermijden. Wat betekent dit voor u?

Diplomatieke spanningen
De diplomatieke onenigheid tussen Nederland en Turkije begon nadat campagnebijeenkomsten over het Turkse grondwetsreferendum in Nederland niet werden toegestaan. Vooral op sociale media worden er zeer kritische uitlatingen over Nederland en zijn inwoners gedaan. De Turkse minister-president verklaart dat dit geen invloed heeft op bezoekende Nederlanders. Toch geldt momenteel in heel Turkije code geel: wees alert en mijd samenscholingen en drukke plaatsen.

Annuleren?
De spanningen tussen Nederland en Turkije is geen geldige reden om een reis naar Turkije te annuleren. Als u vragen heeft over wat er precies gedekt wordt door de reis- en annuleringsverzekering, dan komen wij graag in contact met u.

Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten. Als de situatie in Turkije wijzigt en het heeft gevolgen voor uw reis- en annuleringsverzekering, dan zullen wij u hierover informeren.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Bel 088 – 551 4444 of stuur een mail naar info@saa.nl. Onze adviseurs helpen u graag verder.

2018-01-17T15:04:41+00:00