Relatiebeheerder Binnendienst


Over SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als Relatiebeheerder Binnendienst op de afdeling Advies en Beheer heb je een adviserende en commerciële rol. Je voorziet bestaande en nieuwe klanten van een goede dienstverlening. Je bent voor onze klanten het eerste aanspreekpunt.

Je werkzaamheden bestaan uit

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor een deel van onze particuliere en zakelijke relaties;
  • Je zorgt dat klanten de juiste verzekeringen hebben en als dit niet het geval is, adviseer je klanten naar een passend product;
  • Je verzorgt de bijhorende administratie;
  • Je bent verantwoordelijk voor een proactief relatie- en portefeuillebeheer.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bent in het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk. Wft Inkomen is een pré;
  • Je bent minimaal 38,75 uur beschikbaar;
  • Klantgerichtheid, integriteit en resultaatgerichtheid zet jij in jouw werk voorop; Je weet relaties te bouwen en uitstekend te onderhouden.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

2018-10-18T16:02:43+00:00