Relatiebeheerder locatie Haarlem

 

SAA Verzekeringen, kortweg “SAA”, is de grootste onafhankelijke speler  in de Nederlandse assurantiemarkt. SAA is een snel groeiend bedrijf met een zeer ruim product aanbod en breed klantenbestand. Zo adviseren wij klanten bij de aanschaf van een particuliere bromfietsverzekering, maar bieden wij ook bijvoorbeeld grootzakelijke maatwerkoplossingen als verzekeringen voor zeeschepen van rederijen.

SAA verstaat het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. SAA levert ook diensten en oplossingen aan ruim 1.000 assurantie tussenpersonen in Nederland.

Voor onze volmachtgevers zorgen wij voor een goed rendement op de portefeuille en een proactief beheer van de lopende verzekeringen. Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, goed samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als Relatiebeheerder van ons kantoor in Haarlem heb je een dynamische en veelzijdige functie: je bent een echte spin in het web! In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en heb je een adviserende en commerciële rol. Je onderhoudt goede contacten met bestaande en nieuwe relaties voor wie je adviseert en bemiddelt in passende verzekeringen. Je werkt met een grote mate van zelfstandigheid, waarbij je borgt dat collega’s goed geïnformeerd en ondersteund zijn en het gezamenlijke resultaat voorop staat.

Wat ga je doen?

 • Beantwoorden van vragen van klanten en adviseren over verzekeringen, zowel per e-mail als per telefoon;
 • Het adviseren van expats;
 • Het offreren, beheren en administreren van verzekeringen;
 • Het verzorgen van de bijhorende administratieve en secretariële taken;
 • Meedenken in en uitwerken van commerciële plannen.

Wat heb je nodig?

 • Je bezit uitstekende communicatieve, contactuele en dienstverlenende vaardigheden;
 • Je hebt kennis van de Engelse taal;
 • Daarnaast ben je in het bezit van een proactieve werkhouding, ben je stressbestendig en een echte teamplayer;
 • Je bent in het bezit van de Wft-diploma’s: Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk, inclusief de PE-certificaten;
 • Je hebt gewerkt in een soortgelijke functie in de verzekeringsbranche;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Van ons voor jou:

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je diverse opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

2018-11-14T10:26:38+00:00