Relatiebeheerder Zakelijk Marine

SAA Verzekeringen

De unit Marine binnen SAA Verzekeringen, kortweg “SAA”, is een allround makelaar. Een belangrijk gedeelte van de portefeuille heeft betrekking op ondernemingen die betrokken zijn in de binnenvaart.

SAA verstaat het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. SAA levert ook diensten en oplossingen aan ruim 1.000 assurantie tussenpersonen in Nederland.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, goed kan samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als Relatiebeheerder ben je verzekerd van een dynamische en veelzijdige functie: je bent een echte spin in het web. Je ondersteunt in teamverband de accountmanagers en voorziet bestaande en nieuwe klanten van een goede dienstverlening. Je bent samen met de accountmanager het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Advies en commercie zijn dus sterk aanwezig in deze functie!

Wat ga je doen?

 • Beantwoorden van vragen van klanten en adviseren over verzekeringen, zowel per e-mail als per telefoon;
 • Het offreren, beheren en administreren van verzekeringen;
 • Nauw samenwerken met onze accountmanagers, je voorziet hen op een accurate en deskundige wijze van informatie;
 • Het verzorgen van de bijhorende administratie, zoals uitwerken en opvolgen van bezoekverslagen;
 • Het zorgen voor een goede ondersteuning en klanttevredenheid.

Wat heb je nodig?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk. Wft Inkomen is een pré, maar het volstaat om deze binnen 6 maanden na indiensttreding te behalen;
 • Je bezit uitstekende communicatieve, commerciële en dienstverlenende vaardigheden;
 • Daarnaast ben je in het bezit van een proactieve werkhouding en ben je een echte teamplayer;
 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de advisering;
 • Bekendheid met binnenvaart is een pré.

Van ons voor jou:

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je daarom diverse opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl.

 

2018-07-13T09:15:47+00:00