SAA Verzekeringen

Uw partner in verzekeringen

Welkom bij SAA!

Samenwerkende Assurantie Adviseurs
SAA, voluit Samenwerkende Assurantie Adviseurs, is een familiebedrijf dat sinds haar ontstaan 40 jaar geleden, mede door meer dan 150 overnames, uitgegroeid is tot een van de grootste onafhankelijke intermediairs en Makelaars in Assurantiën van Nederland. SAA heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en 12 eigen advieskantoren in het land en is inmiddels ook toegetreden tot de Belgische en Deense markt.

Naast hypotheekbemiddeling, houdt SAA zich primair bezig met het adviseren, afsluiten van verzekeringen en de schadebehandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met bijna 600 kundige en gepassioneerde collega’s biedt SAA verzekeringsoplossingen. Onze kennis en kunde delen wij niet alleen met klanten, maar zetten wij ook breed in om de meer dan 1000 met ons samenwerkende assurantie adviseurs te ontzorgen, zodat de adviseur zich volledig kan richten op de klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u als adviseur?
Om u als adviseur te ontzorgen, kunt u naast onze kennis, kunde en inkoopmogelijkheden gebruikmaken van onze administratieve mogelijkheden. Net als het uitbesteden van incasso, telefonie en dergelijke. Natuurlijk zijn er ook andere samenwerkingsvormen te realiseren. Diverse financieringsvormen tot en met een gehele of gedeeltelijke aankoop van de portefeuille of kantoor zijn bespreekbaar. Ook willen wij graag de startende ondernemer behulpzaam zijn.

Kortom: SAA is bij uitstek uw partner in verzekeringen! Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Kennismaken?
Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. U kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 088 - 551 4444 of onderstaand contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! 

Meer informatie?
Om u een beter beeld te geven van wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen, downloadt u hier onze brochure speciaal voor het intermediair!


Laat hier uw gegevens achter
Sleep uw bestand hierheen or klik hier om te uploaden. Klik hier om een foto te uploaden.

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.