Samenwerking iQ Assuradeuren

Medio oktober 2015 heeft SAA een belangrijk deel van de efficiencyslag van samenwerking met iQ Assuradeuren (iQ) afgerond.

Vanaf die periode worden de aanstellingen van bij iQ aangesloten assurantietussenpersonen omgezet in een aanstelling bij SAA. De administratieve handelingen worden vanaf dat moment door SAA uitgevoerd. Een aanstelling bij de onafhankelijke full serviceprovider SAA maakt het mogelijk dat de tussenpersoon kan doen waar deze goed in is: het begeleiden en adviseren van hun relaties.

Ik ben tussenpersoon en heb een aanstelling bij iQ. Wat zal er voor mij veranderen?

Tussenpersonen met een aanstelling bij iQ worden in de week van 5 oktober per post geïnformeerd. Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan vernemen wij deze graag van u. U kunt hiervoor vanzelfsprekend contact opnemen met uw vaste aanspreekpunten van iQ. Ook de afdeling agentenbeheer staat u graag te woord. U bereikt deze afdeling per e-mail via agentenbeheer@saa.nl en telefonisch via 088 – 551 4250.

Ik ben via een tussenpersoon verzekerd bij iQ. Wat zal er voor mij veranderen?

Kreeg u eerst facturen, afschrijvingen of post van iQ? Dan zult u deze voortaan van SAA ontvangen. Verder verandert er niets voor u.

2018-01-17T15:14:28+00:00