Schadebehandelaar (Diemen)

Hoofdstad Verzekeringen is een assurantiemakelaar die actief is in de transport-, scheepvaart-, industrie- en bouwsector. Hoofdstad vindt haar oorsprong als familiebedrijf dat in 1974 is opgericht. Wij maken deel uit van SAA, de grootste onafhankelijke speler op de Nederlandse assurantiemarkt.

Wij verstaan het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. Wij zijn er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Om aan alle klantwensen te kunnen blijven voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Functieomschrijving

Als Schadebehandelaar (voornamelijk verkeerschades zakelijk) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerken van schadeclaims binnen onze volmacht portefeuille. Je denkt vanuit de organisatie actief mee en je staat intensief in contact met de assurantie- tussenpersonen. Je beantwoordt en behandelt vragen van klanten, verzekeraars en de accountmanagers. Het is een veelzijdige functie waarbij jouw commerciële vaardigheden en inhoudelijke kennis op het gebied van schadebehandeling tot hun recht zullen komen.

Jouw profiel

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het behandelen van zakelijke schadeclaims;
  • je bent in het bezit van het Wft-certificaat Basis en het Wft-certificaat Schade Zakelijk;
  • kennis van ANVA is een pre;
  • je hebt een flexibele en dienstverlenende instelling;
  • je bent in het bezit van goede contactuele en schriftelijke vaardigheden;
  • je bent zelfstandig, nauwkeurig en je bezit verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij ons is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden.

Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Personeelszaken via tel. 088-5514260. Een assessment en pre employment screening kunnen deel uitmaken van het sollicitatie proces.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

2018-04-12T10:10:14+00:00