Senior acceptant agrarisch

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

De organisatie van SAA kenmerkt zich door een platte structuur en een informele omgangsfeer. Dit betekent korte lijnen en geen ingewikkelde structuren, waardoor zaken snel opgepakt kunnen worden en er meer ruimte is voor originaliteit en ondernemerschap.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een Acceptant gespecialiseerd in de agrarische sector. In deze functie maak je deel uit van de afdeling Acceptatie Zakelijk in Rotterdam.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Zelfstandig voeren van besprekingen en onderhandelingen met verzekeraars betreffende bestaande en nieuw te sluiten verzekeringscontracten;
  • Verzorgen van maatwerk oplossingen voor zakelijke relaties;
  • Ontwikkelen en bestendigen van de relatie met klanten, subagenten en verzekeraars;
  • Creëren van kansen om onze agrarische portefeuille te laten groeien.

Gezocht profiel:

  • HBO denk- en werkniveau en in bezit van het diploma Wft-Volmacht (voorheen Assurantie A), Branchediploma Brand en/of Varia en/of Transport is een pré;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over overtuigingskracht en een gedreven instelling;
  • Je bent analytisch sterk en klantgericht;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een eigen netwerk bij verzekeraars (co-assurantie verdient de voorkeur).

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb je de ervaring, diploma’s en persoonlijkheid om deze functie succesvol te vervullen, dan gaan wij graag met jou in gesprek. Stuur jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de heer A.P. Lans via tel. 010-4418922.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

2017-11-28T11:12:59+00:00