Teamleider Acceptatie Particulier – Mutatie

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt.

Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze.

Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met dezelfde ambitie, die goed kan samenwerken, commercieel denkt en de klant centraal stelt.

Functieomschrijving:

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een teamleider Acceptatie Particulier – Mutatie. Als teamleider draag jij zorg voor een goede aansturing van het team en ben je het aanspreekpunt voor personele aangelegenheden. Vanuit jouw(verzekeringstechnische) kennis en ervaring ben je een sparringpartner voor complexe vraagstukken die medewerkers en aangesloten agenten hebben. Coachen van de medewerkers vormt daarnaast een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Je denkt mee over procesverbetering en komt actief met voorstellen om onze dienstverlening te verbeteren Je onderhoud ook contacten met relevante externe partijen en hebt uitstekende kennis van de verzekeringsmarkt.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • WFT Basis en Wft Schade (Wft proof); Assurantie A en/of Gevolmachtigd Agent is een pré
  • Je bent een ondernemende en inspirerende specialist met organisatietalent;
  • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling;
  • Je bent een leidinggevende met goede communicatieve vaardigheden en oog voor kwaliteit;
  • Bekendheid met ANVA is een pré.

Wij bieden

Een afwisselende functie met goede arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Ook bieden wij je een goede pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Bij SAA Verzekeringen is er veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn diverse opleidingsmogelijkheden. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Heb jij de benodigde ambities en je herkent jezelf hierin? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar pz@saa.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Devilee op 088 – 551 44 01.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

2017-11-28T11:14:45+00:00