Teamleider Portefeuillebeheer

 

SAA Verzekeringen, kortweg “SAA”, is de grootste onafhankelijke speler in de Nederlandse assurantiemarkt. SAA is een snel groeiend bedrijf met een zeer ruim product aanbod en breed klantenbestand. Zo adviseren wij klanten bij de aanschaf van een particuliere bromfietsverzekering, maar bieden wij ook bijvoorbeeld grootzakelijke maatwerkoplossingen als verzekeringen voor zeeschepen van rederijen. SAA verstaat het vak van adviseren als geen ander. Particuliere én zakelijke relaties worden op een proactieve manier met raad en daad bijgestaan. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. SAA levert ook diensten en oplossingen aan ruim 1.000 assurantie tussenpersonen in Nederland.

Voor onze volmachtgevers zorgen wij voor een goed rendement op de portefeuille en een proactief beheer van de lopende verzekeringen. Omdat ons bedrijf groeit en we aan alle klantwensen willen voldoen zoeken wij een medewerker met ambitie, goed kan samenwerken, commercieel denkt en onze klant centraal stelt.

Wat ga je doen?

Voor onze locatie in Rotterdam zoeken wij een teamleider Portefeuillebeheer (32 – 38,75 uur). In deze functie geef je leiding aan het team van Volmachtbeheerders (4 FTE). Met hen zorg je voor het productassortiment in volmacht, onderhoud je de contacten met onze volmachtgevers en zorg je voor het bewaken van het rendement en de kwaliteit van de portefeuille. Jullie houden het werkprogramma Risicobeoordeling bij en zorgen voor de halfjaarlijkse uitvoeringsverslagen. Met de Directeur Volmacht en de Teamleiders acceptatie en claims wordt het beleid van SAA Assuradeuren uitgewerkt.

Over jouw overige taken en verantwoordelijkheden, praten we je in een gesprek graag verder bij.

Wat heb je nodig?

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met de diploma’s Wft basis en schade, Gevolmachtigd Agent en Assurantie A (algemeen, brand, varia);
  • Zeker 3 jaar ervaring binnen de volmacht-markt;
  • Een proactieve instelling;
  • Kennis van ANVA is een pré;
  • De wil om bij te dragen aan onze successen.

Van ons voor jou:

SAA heeft een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket welke past bij je kennis en ervaring. Zo bieden wij je bijvoorbeeld een premievrije pensioenregeling, een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en een gratificatieregeling. Wij stimuleren je om je verder te ontwikkelen en bieden je diverse opleidingsmogelijkheden. Bij ons kun je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega’s!

Denk jij dat het nóg beter gaat met jou in ons team?

Hebben we je enthousiast gemaakt? En meen je in het plaatje te passen? Dan gaan we graag met je in gesprek. Mail je CV en motivatiebrief naar pz@saa.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2018-11-07T14:18:43+00:00