Jac. ten Cate Verzekeringen

Ons bedrijf is meer dan 50 jaar gevestigd in Sneek en heeft een zeer gevarieerde relatiekring. Gestart met watersport gerelateerde verzekeringen (vandaar ons herkenbare logo) en daarna uitgebouwd naar vele facetten in de markt voor zowel particulieren en bedrijven. Horeca, vastgoedondernemingen, aannemers, produktiebedriijven, garages. Jac. ten Cate verzekeringen heeft zowel voor de particulier als ondernemer een passende verzekeringsoplossing!

Wie zijn wij

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u. Wij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij zitten namelijk regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom:  Wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Wat doen wij

U vindt in ons een gesprekspartner op het gebied van financiële diensten. Wij geven u uitgebreide informatie over verzekeringen en andere financiële zaken. Wij bekijken welke financiële instelling voor u het best passende aanbod heeft. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, handelen wij verder alles voor u af. U heeft er zelf geen omkijken naar.

Maar daarmee houdt onze taak niet op. Integendeel. Want ook op het moment dat u een beroep doet op uw verzekering behartigen wij uiteraard uw belangen.

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Een vlotte en adequate schadeafwikkeling.
  • Informatie over nieuwe ontwikkelingen.
  • Wij nemen de tijd om u goed te kunnen adviseren.
  • Persoonlijke aandacht.
  • U bent bij ons geen nummer.
  • Uw verzekeringen en financiële zaken zijn bij ons in goede handen.