Actie europeesche wegens succes herhaald 2017-11-29T16:09:39+00:00

Actie Europeesche wegens succes herhaald

Na de vele positieve reacties van vorig jaar laat Europeesche Verzekeringen ook deze herfst alle motorrijders goed voorbereid de winterstop in gaan. Op zondag 13 oktober zijn motorrijders daarom weer van harte welkom op de Zeedijk in Uitdam. In aanvulling op vorig jaar worden er, naast een gratis tank benzine, ook verschillende activiteiten op het gebied van onderhoud en vaardigheden georganiseerd. Uw klanten zijn ook van harte welkom.

Goed voorbereid de winter in

Een motorfiets die de stalling in gaat moet je altijd voorzien van een tot de rand toe gevulde tank. Ook voeg je er bij voorkeur een speciaal onderhoudsmiddel aan toe dat corrosie en andere perikelen voorkomt. Deze en andere tips wil de Europeesche graag bij motorrijders onder de aandacht brengen. Want de Europeesche doet meer dan alleen verzekeren. Zo geeft de Europeesche motorrijders daarom GRATIS een volle tank (met een scheutje onderhoudsmiddel). Ook worden er nog een drietal andere activiteiten georganiseerd:

  • Persoonlijke tips voor onderhoud en gratis ketting smeren door motorexpert Erik van Lent.
  • Behendigheidsparcours rijden onder leiding van E. van Drie Verkeersopleidingen.
  • Informatie over de Motorverzekering van de Europeesche.

Waar vindt de actie plaats?

De actie vindt plaats bij het ‘Europeesche tankstation’ aan de Zeedijk 2 in Uitdam, gelegen langs vele mooie motorroutes van Noord-Holland. Alle motorrijders krijgen ook een flyer uitgereikt met tips voor de winterstop en uiteraard is er lekkere koffie met een versnapering. Er is wel een maximum: na 2.000 liter is de benzinepomp leeg. Dit houdt in dat ongeveer de eerste 100 motorrijders die langsrijden van een volle tank kunnen profiteren. De actie geldt voor alle motorrijders, ongeacht of ze verzekerd zijn bij de Europeesche en duurt van 12.00 tot 15.00 uur.