Das kortingsactie 2017-10-09T11:52:25+00:00

DAS is dit jaar 50 geworden. Om dit te vieren heeft DAS voor particuliere en zakelijke klanten diverse acties bedacht voor producten die bij SAA in volmacht aangevraagd kunnen worden. Onderstaand leest u wat die jubileumacties inhouden en wat de voordelen voor uw relaties zijn.

Particuliere klanten

Alle nieuwe particuliere klanten die de DAS rechtsbijstandverzekering voor particulieren gaan afnemen krijgen 25% korting op de eerstejaarspremie. Van deze actie kan tot en met 31 december 2013 gebruik gemaakt worden. Om een berekening van de premie te maken en/ of direct een aanvraag te doen voor een particuliere verzekering kunt u gebruik maken van dit aanvraagformulier. Het ingevulde formulier kunt u retour sturen naar volmacht@www.saa.nl. Wij verzoeken u vriendelijk het agentschapsnummer van uw kantoor duidelijk te vermelden op het aanvraagformulier.

Zakelijke klanten

Voor zakelijke relaties heeft DAS ook een aantal acties. Voor al uw nieuwe klanten die een DAS RechtsPartner – of een DAS Optimaal product gaan afnemen kunt u afhankelijk van het type contract dat de klant wenst een eerstejaarskorting in euro’s geven. Deze korting kan oplopen tot €150. Relaties die een DAS IncassoService willen sluiten kunt u daarnaast 50% korting geven in het eerste jaar.

Voor meer informatie over de voorwaarden en/of het doen van aanvragen neemt u contact op met onze zakelijke afdeling (tel. 088 – 551 4600, e-mail: bedrijven@www.saa.nl). Onze acceptanten staan u graag te woord!