Alles over uw inboedelverzekering updaten

Geef uw inboedelverzekering tijdig een update

Uw dierbare bezittingen beschadigd of gestolen? Dan doet u bijvoorbeeld een beroep op uw inboedelverzekering. Maar zijn ál uw bezittingen verzekerd? En krijgt u altijd een volledige vergoeding?

Helaas, bij schade aan uw inboedel krijgt u niet altijd alles zomaar vergoed. Veel verzekeraars beperken bijvoorbeeld de dekking van elektronische apparatuur, zoals pc, iPad, eReader en smartphone. Precies de spullen waar inbrekers op uit zijn.

Het kan ook zijn dat u tegen een te laag bedrag verzekerd bent. Het verzekerde bedrag is dan lager dan de waarde van uw inboedel. Bij schade krijgt u dan niet het volledige bedrag uitgekeerd. Bent u bijvoorbeeld verzekerd voor 45.000 euro, maar is uw inboedel 75.000 euro waard? Dan wordt de schade voor 60 procent vergoed. Bij een schade van 3.000 euro ontvangt u dan slechts 1.800 euro.

Het totale bedrag aan persoonlijke bezittingen kan wel eens verrassend hoger uitpakken dan u denkt. Wilt u op een reële schade-uitkering kunnen rekenen? Laat ons uw inboedelverzekering doorlichten. Dan gaan wij na waar verbeteringen mogelijk zijn. Liever zelf de waarde bepalen? Vul deze dan hier online in.

 
Inboedelwaardemeter invullen

Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.