Gratis inbouw spotguard traceersysteem 2017-10-06T18:09:25+00:00

Gratis inbouw Spotguard traceersysteem

Om diefstalschade te voorkomen kunt u uw klanten met een Land Rover, Range Rover of Range Rover Sport uit het bouwjaar 2012/ 2013 die een verzekering bij Delta Lloyd in volmacht bij SAA hebben lopen een gratis Spotguard aanbieden inclusief de kosten voor het inbouwen.

De Spotguard is een uniek product; in tegenstelling tot de standaard track en trace systemen is deze niet voorzien van gps en gsm/gprs maar van gsm/gprs en radio frequentie. Steeds vaker blijkt namelijk dat criminelen het gps signaal en gsm signaal storen, waardoor traceren niet meer mogelijk is. Op dat moment verwacht een crimineel dat hij een aanwezig traceersysteem uitgeschakeld heeft. Dan bewijst de Spotguard echter zijn specifieke meerwaarde.

Hoe vraagt u dit systeem aan?

U kunt contact opnemen met het bedrijf Fridon. Een onderzoeksbureau gespecialiseerd in diefstal onderzoeken. Zij plaatsen de Sportguard in korte tijd op de gewenste locatie in de auto. Wij verwijzen u graag naar de website: www.fidron.nl. De kosten bedragen circa € 400,-. De nota kunt u naar agentenbeheer@www.saa.nl toesturen. Vervolgens crediteren wij u in de rekening-courant.

Deze actie loopt tot 1 januari 2014.