Uw spullen goed verzekerd… in uw kluis én bij u thuis!

Sluit u vóór 1 augustus 2019 een nieuwe inboedelverzekering af via SAA Verzekeringen? Dan krijgt u flinke korting op een kluis bij De Nederlandse Kluis. De eerste 3 maanden zijn namelijk helemaal gratis! Afhankelijk van het kluisformaat waarvoor u kiest, kan uw voordeel oplopen tot 75 euro. Zo zijn ál uw spullen optimaal verzekerd en houdt u nog geld over ook. Niet verkeerd, nu de zomervakantie voor de deur staat

 • Bel ons via (088) 551 40 00
 • Sluit uw nieuwe inboedelverzekering af
 • Ontvang direct de kortingscode voor uw kluis

Actievoorwaarden

 1. Sluit u in de periode van 1 mei 2019 tot en met 31 juli 2019 een nieuwe inboedelverzekering af via SAA Verzekeringen, dan ontvangt u een kortingscode voor De Nederlandse Kluis.
 2. Deze kortingscode geeft u recht op 3 maanden gratis gebruik van een kluis bij De Nederlandse Kluis bij afname van een jaarcontract.
 3. U kunt de kortingscode inwisselen tijdens het maken van een afspraak op de website van De Nederlandse Kluis of tijdens het afsluiten in één van de filialen.
 4. De kortingscode geldt alleen voor nieuwe huurcontracten bij De Nederlandse Kluis, niet voor lopende contracten.
 5. De kortingscode is niet inwisselbaar tegen contanten of korting op uw verzekering(en).
 6. U kunt de kortingscode inwisselen bij De Nederlandse Kluis tot en met 16 augustus 2019.
 7. Zorg dat u op tijd bent met het inwisselen van de code bij De Nederlandse Kluis. SAA is niet verantwoordelijk voor te laat ingediende kortingscodes.
 8. Bij het sluiten van een contract voor het gebruik van een kluis gaat u uitsluitend een relatie aan met De Nederlandse Kluis, niet met SAA.
 9. SAA is niet verantwoordelijk voor de uitvoering en nakoming van het contract tussen u en De Nederlandse Kluis.
 10. SAA verwerkt in het kader van deze actie geen persoonsgegevens van u (wel bij het sluiten van de inboedelverzekering).
 11. SAA kan deze actievoorwaarden tussentijds wijzigen.

 


Over De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Of u nu alleen documenten wilt bewaren, sieraden of kleine kunstobjecten, er is altijd een passend kluisformaat beschikbaar. Meer dan 50.000 tevreden klanten gingen u al voor. Alle vestigingen van De Nederlandse Kluis staan garant voor een veilige opslag van uw waardevolle bezittingen.

> Website De Nederlandse Kluis


Uw sessie verloopt binnenkort. U wordt binnen {{countDown}} seconden automatisch uitgelogd.