Overlijdensrisicoverzekering 2018-11-27T07:35:51+00:00

Overlijdens­risico­verzekering

U heeft een overlijdens­risico­verzekering lopen en vraagt zich af of deze verzekering nog wel bij u past? De premies zijn al langere tijd aan het dalen. Het kan dus aantrekkelijk zijn om uw lopende verzekering te beëindigen en een nieuwe overlijdens­­risico­­verzekering af te sluiten (het zogenaamde oversluiten). Wij berekenen graag uw mogelijke premievoordeel en helpen u met het kiezen van de best passende verzekering in uw situatie.

Waardoor zijn de premies van nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen gedaald?

De daling is voor een groot deel toe te schrijven aan een drietal ontwikkelingen.

Vergelijk eenvoudig uw premie

Bereken hier uw premie voor uw overlijdensrisicoverzekering. Vergelijk deze vervolgens met uw huidige premie. Lijkt het interessant voor u om over te sluiten? Neem dan contact op met onze adviseurs via het telefoonnummer 010 – 360 1460 of via e-mail: info@saa.nl. Zij helpen u graag.

Overlijdensrisicoverzekering berekenen

Welke ORV past bij u?

Er bestaan verschillende soorten overlijdensrisicoverzekeringen. Het verschil zit in de hoogte van de uitkering gedurende de looptijd. Wilt u weten welke vorm het meest voor u interessant is? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Bij een gelijkblijvende overlijdens­risico­verzekering blijft het verzekerde bedrag gedurende de gehele looptijd gelijk.

Bij een annuïtair dalende overlijdens­risico­verzekering daalt jaarlijks het verzekerde bedrag op basis van de door u gekozen annuïteit (bijv. 5 of 6%).

Bij een lineair dalende overlijdens­risico­verzekering daalt jaarlijks het verzekerde bedrag met een gelijk bedrag.

Erfrenteverzekering

Bij een erfrenteverzekering vindt bij overlijden van de verzekerde de uitkering plaats in de vorm van een vast bedrag dat periodiek (elke maand, kwartaal, half jaar of zelfs jaar) aan de nabestaanden wordt uitgekeerd. Wat u dus verzekert op een erfrente is een (netto)inkomen in de vorm van een periodieke uitkering.

Heeft u nog vragen of hulp nodig?

Telefoon

De afdeling Leven staat voor u klaar via het telefoonnummer 010 – 360 1460. Mailen kan ook naar: info@saa.nl. Wij helpen u graag verder.

Openingstijden

Ons kantoor in Rotterdam is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot en met 17.00 uur.

Onze dienstverlening

Wij kunnen u op verschillende manieren helpen. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Een Totaal Advies

Wij inventariseren wat uw financiële situatie is en bepalen samen met u welk product het beste bij u past. Wij verzorgen een eventuele overstap naar een andere verzekering. Lees meer

Advies op Maat

Wij inventariseren met u welk product het beste bij u past en verzorgen een eventuele overstap naar een andere verzekering. Lees meer

Marktvergelijking

Wij maken alleen een marktvergelijking en verzorgen een eventuele overstap naar een andere verzekering. Lees meer

Zelf regelen

Dit kan via de vergelijker op onze website. U moet zelf uw oude verzekering opzeggen.

0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor

Advies- en bemiddelingskosten

Bij het afsluiten van een nieuwe verzekering moet u rekeninghouden met advies- en/of bemiddelingskosten. Uiteraard hoort u altijd vooraf wat deze kosten zullen zijn.

Geen zorgen meer?

Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw overlijdens­risico­verzekering?

Sluit dan een serviceabonnement bij ons af. Elke drie jaar nemen wij contact met u op. Wij nemen uw situatie dan opnieuw onder de loep en kijken of niet teveel voor uw verzekering betaalt.

Voordelen

  • Regelmatige controle op de dekking van uw verzekeringen
  • Regelmatige check tegen onderverzekering
  • Regelmatige check op de beste prijs