Reisactie 2018-08-24T08:18:14+00:00
Inloggen
Schade
Contact
Voorwaarden
Verzekeringen

Uw enige zorg is of het allemaal in uw koffer past

Stedentrip of een strandvakantie? Wintersport of een weekje kamperen? Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering bent u het gehele jaar verzekerd en gaat u altijd onbezorgd op reis.

Wij willen het beste voor u. Daarom hebben wij voor u als klant van SAA 20% korting bedongen op de beste reisverzekering die er is. De verzekering is geregeld voor uw vertrek, dus kunt u met een gerust hart genieten van uw welverdiende vakantie!

Met deze verzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Deze doorlopende reisverzekering biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reizen.

De voordelen van de doorlopende verzekering voor reizen

 • Één keer afsluiten, altijd verzekerd
 • Vanaf € 1,92 per maand
 • Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd

 • Uw kinderen gratis meeverzekerd
 • 24 uur per dag Wereldwijde hulp via de Europeesche Hulplijn

Aanvullende informatie

Waarom de Europeesche?

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op vakantie.

De Europeesche Verzekeringen voert al jaren de lijst aan op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen. Om deze reden werken wij graag met de Europeesche samen. Zo kunnen wij uw reis én uw wensen precies op elkaar afstemmen en de perfecte dekking voor u samenstellen.

De Doorlopende Verzekering voor Reizen is geheel naar eigen wens samen te stellen. U mag bijvoorbeeld zelf bepalen of u alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kunt u kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Ook is deze verzekering nog uit te breiden met diverse extra dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door goed verzekerd, zeker als u meerdere keren per jaar op reis bent.

Basisdekkingen

Standaard biedt de reisverzekering dekking binnen Europa. Tegen extra betaling is deze uit te breiden tot een Werelddekking.

Aanvullende dekkingen

Profiteer nu blijvend van 20% korting

U kunt eenvoudig de Europeesche doorlopende reisverzekering online samenstellen en aanvragen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u een Werelddekking wilt, maar ook bepalen of u kiest voor een annuleringsdekking. De korting op de reisverzekering van de Europeesche is geldig zolang de verzekering loopt en hierdoor is deze al te verkrijgen vanaf slechts € 1,92 per maand. Dat is nog eens extra genieten!

bereken uw premie

Is een reisverzekering nog wel nodig, naast mijn zorgverzekering?

Uw Nederlandse basiszorgverzekering vergoedt waarschijnlijk de medische kosten voor spoedeisende hulp over heel de wereld. De basis verzekering vergoedt maximaal het tarief dat in Nederland gangbaar is voor de desbetreffende behandeling die u ondergaat in het buitenland.

De meeste mensen staan er niet bij stil dat de kosten van spoedeisende hulp in het buitenland onder het eigen risico van de zorgverzekering vallen. Hierdoor is het mogelijk dat u toch nog een hoge rekening krijgt als u in het buitenland naar het ziekenhuis moet. Dit risico is af te dekken door medische kosten mee te verzekeren bij uw reisverzekering.

Uitgebreide hulpverlening

U kunt altijd rekenen op onze alarmcentrale. Deze is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Of u nu pech krijgt onderweg of een medisch probleem heeft, wij regelen de hulpverlening en/of transport naar uw huis.

Europeesche hulplijn: + 31 20 – 651 5777

Daarom een doorlopende reisverzekering van de Europeesche:

Het hele jaar door zeker van uw vakanties genieten:

 • Reiskostenvergoeding bij ziekte/overlijden van 1e, 2e en 3e graad familie.
 • Vrijwilligerswerk en stage in het buitenland standaard verzekerd.
 • Bijna alle sporten standaard meeverzekerd.
 • Standaard twee jaar nieuwwaardedekking op uw bagage bij de optimaal dekking.
 • Vergoeding medische kosten die binnen uw verplicht eigen risico vallen.
 • Kinderen onder 5 jaar en twee meereizende logeetjes gratis meeverzekerd.

Daarom een doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche:

 • Het hele jaar door verzekerd voor annuleringskosten.
 • Unieke All risk Annuleringsdekking: u bepaalt zelf de reden van annulering.
 • Overlijden derdegraads familie standaard meeverzekerd.
 • Ex-partner blijft eerstegraads familie.
 • Risico van samengestelde reizen standaard meeverzekerd.
 • Ook vergoeding als reisgenoot annuleert en zelf geen verzekering heeft.
0
Cijfer klantvriendelijkheid
In 2017 geven onze klanten dit gemiddeld voor vriendelijkheid.

SAA draagt Happy Child een warm hart toe.

0
Klanten gingen u voor