Acceptant Particulieren

Als jij op zoek bent naar een zelfstandige en veelzijdige functie, dan is deze vacature wat voor jou!

SAA Verzekeringen

Samenwerkende Assurantie Adviseurs, kortweg SAA, is een allround speler in de assurantiemarkt. Als gerenommeerd tussenpersoon verstaat SAA het vak van adviseren als geen ander. SAA is er om de financiële risico’s in kaart te brengen en af te dekken. Dit op een duidelijke, eerlijke en verantwoorde wijze. Service en klantgerichtheid staan bij SAA hoog in het vaandel! Het succes van SAA wordt bepaald door een ambitieuze en professionele instelling. Dit betekent ruimte voor originaliteit, ondernemerschap en ruime bevoegdheden. We zoeken mensen die zich prettig voelen in een informele werkomgeving, die de handen uit de mouwen willen steken, open zijn, respect hebben voor anderen en verantwoordelijkheid aan kunnen.

Functieomschrijving:

Als Acceptant Particulier ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerken van acceptatievraagstukken en het opmaken van particuliere polissen in de branches Motorrijtuigen, Brand en Varia. Je denkt vanuit de organisatie actief mee en je staat intensief in contact met de assurantie- tussenpersonen. Het is een veelzijdige functie waarbij jouw commerciële en inhoudelijke skills goed tot zijn rechten zullen komen.

Functie-eisen:

  • MBO+ niveau;
  • Ervaring in het accepteren van particuliere schadeverzekeringen;
  • In bezit van Assurantie B of vergelijkbare Wft-certificaten, bij voorkeur aangevuld met Assurantie A-certificaten;
  • Kennis van ANVA is een pre;
  • Flexibele , dienstverlenende instelling, goede contactuele eigenschappen, zelfstandigheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

Een gevarieerde en verantwoordelijke functie in een bedrijf met brede expertise. Een goede honorering afhankelijk van leeftijd en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij SAA heerst een prettige werksfeer en ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Interesse?

Je sollicitatie met curriculum vitae kun je mailen: pz@saa.nl.
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer D. Louwerens via tel.: 088-5514161.

Een assessment en pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatie proces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

2018-01-16T10:36:40+00:00